ΣΙΝΕ

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΣΕΙΡΗΝΑ news


Δεύτερο δίδυμο μετεγραφών ανακοινώθηκε από τη Σειρήνα. Την ομάδα του Σειρηνίου μετά τους Κλεόβουλο Κουκουτσέλα και Ηρακλή Νικολαϊδη, τη νέα αγωνιστική περίοδο θα ενισχύσουν ο Θεοδόσης Φαλτάκας και Χρήστος Καραγιάννης που πέρυσι αγωνίζονταν στην Α.Ε.Π. Βατολάκκου.
Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Θεοδόσης Φαλτάκας, επιστρέφει σε γνωστά λημέρια, αφού ως γνωστόν ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σειρήνα. Εξάλλου σημαντική βοήθεια στον επιθετικό τομέα, σύμφωνα με τον προπονητή ΣΣαράντη Μπαλντούμη, αναμένεται να προσφέρει ο Χρήστος Καραγιάννης, που ομολογουμένως είναι ένας από τους καλύτερους και πιο .....
έμπειρους επιθετικούς της κατηγορίας.
Η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου. Αισιοδοξία επικρατεί και στις τάξεις του Δ.Σ., όσον αφορά την ανεύρεση οικονομικών πόρων για την απρόσκοπτη συμμετοχή της ομάδας στο περιφερειακό πρωτάθλημα. 
Για το καλό του γρεβενιώτικου ποδοσφαίρου θα πρέπει η Σειρήνα να βοηθηθεί από όλους, για να μπορέσει να εκπροσωπήσει τον νομό επάξια στο περιφερειακό πρωτάθλημα, τόνισε ο Πρόεδρος Βασίλης Μπαλντούμης.
Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: