ΣΙΝΕ

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...Υπογράφει ο Μoντεστό

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται από χθες ο Φρανσουά Μοντεστό. Ο μέχρι πρότινος στόπερ της Μονακό ήρθε στην Ελλάδα και σήμερα θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους, με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο στη διάθεση του Ολυμπιακού.
Το «παιχνίδι» τακτικής που έπαιξαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι κύριοι Σωκράτης Κομινάκης και Γιώργος Λούβαρης με τους εκπροσώπους του Γάλλου στόπερ, είχε αποτέλεσμα αφού οι αρχικές απαιτήσεις του 32χρονου στόπερ ύψους.... 800.000 ευρώ ετησίως, έγιναν 550.000 ευρώ συν τα μπόνους επίτευξης στόχων, ποσό στο οποίο τελικά συμφώνησαν οι δύο πλευρές.

Ο Μοντεστό μετέβη χθες το απόγευμα από το αεροδρόμιο στα γραφεία του κ. Μαρινάκη και κατόπιν επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο στου Ρέντη καθώς επίσης και το γήπεδο Καραϊσκάκη. Μετά την μίνι ξενάγηση δείπνησε με το νέο ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη και τον αντιπρόεδρο Σωκράτη Κομινάκη συνοδεία πάντα του ατζέντη του Πιέρ Ισά.
Σήμερα το πρόγραμμα του Φρανσουά Μοντεστό «λέει» επίσκεψη στα γραφεία και ιατρικές εξετάσεις και κατόπιν υπογραφές για 2+1 χρόνια. Αν πάνε όλα κατ’ ευχήν και δεν υπάρχει κάποιο απρόοπτο ο Γάλλος θα υπογράψει και θα αναχωρήσει για τη Γερμανία προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Έβαλντ Λίνεν.

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: