ΣΙΝΕ

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ! O Ριέρα στον Ολυμπιακό! (video)

Ο Άλμπερτ Ριέρα στον Ολυμπιακό! Συμφώνησαν τελικά Λίβερπουλ και Ολυμπιακός σήμερα το απόγευμα, και ο Ολυμπιακός απέκτησε το 50% του Ισπανού αριστερού μέσου, που τόσο καιρό έψαχνε, καταβάλλοντας το ποσό των 4 εκατ. ευρώ και με οψιόν να πάρει το υπόλοιπο 50% το επόμενο καλοκαίρι. 
Το χρονικό της πολύκροτης μεταγραφής. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO....
Ο Σωκράτης Κομινάκης βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στην Αγγλία όπου συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας από το Μέρσεϊσαϊντ. Οι διαπραγματεύσεις ήταν πολύ σκληρές και πολύωρες.
Οι Άγγλοι στην αρχή ζητούσαν 6 εκ. ευρώ, αλλά έπεσαν στα 5 σχετικά εύκολα. Όμως δεν έκαναν βήμα παρακάτω και ενώ ο Ολυμπιακός προσέφερε 3.5 εκατ. ευρώ. Εν συνεχεία, πληροφορίες λένε, ότι οι Άγγλοι ζήτησαν 5 εκατ. ή 4,5 συν ένα ακόμη σαν μπόνους ανάλογα με τις συμμετοχές της ομάδας στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.
Τελικώς σήμερα το απόγευμα οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, ενώ ο Ριέρα από την πλευρά του, ως γνωστόν, είχε συμφωνήσει σε όλα με τους ερυθρόλευκους. Αναλυτικά οι συνθήκες, οι όροι και οι προϋποθέσεις με τις οποίες επιτεύχθηκε η συμφωνία, είναι κάτι που θα γνωρίζουμε με ακρίβεια λίγο αργότερα.

 
http://todekari.blogspot.com/2010/07/blog-post_3828.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: