ΣΙΝΕ

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Θα γδυθεί η Λαρίσα (video)!

Η Παραγουάη μπορεί να μην προκρίθηκε στους «4» του Μουντιάλ, η Λαρίσα Ρικέλμε όμως σκοπεύει να πραγματοποιήσει το στριπτίζ που είχε υποσχεθεί σε δημόσια θέα, αφού η εθνική ομάδα της χώρας της, την έκανε περήφανη! 
Πολλοί είναι αυτοί που στενοχωρήθηκαν επειδή η Παραγουάη δεν προκρίθηκε στους «4» του Μουντιάλ εξαιτίας της ήττας από την Ισπανία και έτσι η πασίγνωστη πλέον, Λαρίσα Ρικέλμε δεν θα πραγματοποιούσε το «καυτό» στριπτίζ σε δημόσια θέα όπως είχε προαναγγείλει.

Η «μούσα» του φετινού Μουντιάλ όμως απέδειξε πόσο... μεγαλόκαρδη είναι και σε δηλώσεις της τόνισε ότι θα βγάλει... στη φόρα τα κάλη της για να δείξει πόσο περήφανη την έκανε η χώρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο:

«Θα είναι δώρο το στριπτίζ μου για όλους τους παίκτες και τον κόσμο της Παραγουάης επειδή έκαναν ότι ήταν δυνατό και κατέθεσαν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχω το παραμικρό παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μας για τον αγώνα με την Ισπανία. Κάναμε σπουδαίο παιχνίδι. Το 2014 θα πάρουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο πάντως», τόνισε η νεαρή καλλονή, η οποία θέτει σε... ανυπομονησία όλους τους θαυμαστές της σχετικά με την ημερομηνία του πολυαναμενόμενου στριπτίζ!

Ακολουθεί βίντεο με την τελευταία εμφάνιση της Λαρίσα:  

Δεν υπάρχουν σχόλια: