ΣΙΝΕ

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

«Κοντά στον Ολυμπιακό ο Εντουάρντο» (video)

Την ίδια ώρα που στον Ολυμπιακό συνεχίζουν τις επαφές για Ιμπαγάσα, Νεκουνάμ και Καμορανέζι και στον βελγικό Τύπο γράφουν για πρόταση προς του Μούσα Ντεμπελέ, στο προσκήνιο για τους «ερυθρολεύκους» έρχεται το όνομα του διεθνή Κροάτη άσου της Άρσεναλ, Εντουάρντο Ντα Σίλβα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «24 sata» ο Ολυμπιακός προσπαθεί να εντάξει στο δυναμικό του τον Εντουάρντο Ντα Σίλβα, με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τους «κανονιέρηδες».
ΔEITE TO VIDEOΌπως αναφέρεται, ο τεχνικός της ομάδας, Αρσέν Βενγκέρ έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη πως δεν τον υπολογίζει ενόψει της νέας σεζόν και ο Ολυμπιακός, όπως και η Άσρον Βίλα επιθυμούν να τον αποκτήσουν ως δανεικό.
«Ο Εντουάρντο θα δώσει το «παρών» στην προετοιμασία της Άρσεναλ αλλά –όπως φαίνεται- δεν πρόκειται να παραμείνει κάτοικος Λονδίνου για πολύ ακόμη χρόνο. Ο παίκτης είναι κοντά στην αναχώρησή του για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό», αναφέρει χαρακτηριστικά.
Και η συνέχεια: «Ένας από τους σκάουτερ της ελληνικής ομάδας, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς πριν από λίγες ημέρες σε ένα φιλικό του Ολυμπιακού με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ ρώτησε για τον «Ντουντού».
Ο Εντουάρντο έχει συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι το 2014 και οι Έλληνες γνωρίζουν ότι πρέπει να δώσουν ένα μεγάλο ποσό για να καλύψουν τις οικονομικές απολαβές του παίκτη για να τον αποκτήσουν ως δανεικό».
Η εφημερίδα φιλοξενεί και δηλώσεις του Κροάτη βοηθού του Αρσέν Βενγκέρ, Μπόρο Πρίμορατς: «Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί με τον «Ντουντού». Η προετοιμασία είναι στην αρχή της και δεν ξέρω αν θα μείνει ή θα φύγει. Πρέπει να αποφασίσει».
Ο Εντουάρντο αγωνίζεται στην Άρσεναλ από το 2007 (41 συμμετοχές, 6 γκολ). Είναι 29 φορές διεθνής με την εθνική Κροατίας (18 γκολ).
Και Τζιοβάνι Ντος Σάντος
Στο τέλος του συγκεκριμένου δημοσιεύματος γίνεται λόγος και για ακόμα έναν μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού: «Με τον Ντα Σίλβα δανεικό και έχοντας τη θέληση να αποκτηθεί ο μεξικανός, Ντος Σάντος, ο οποίος πέρσι έπαιξε στη Γαλατάσαράι στην ομάδα πιστεύουν ότι το πρωτάθλημα θα επιστρέψει στον Πειραιά».


Δεν υπάρχουν σχόλια: