ΣΙΝΕ

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Η στιγμή του γκολ του Ινιέστα στη Μαδρίτη! (video)

Η Ισπανία πανηγύρισε την κατάκτηση του Μουντιάλ 2010 και έδωσε το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς σε εκατομμύρια Ισπανούς. Από νωρίς χιλιάδες είχαν μαζευτεί στις κεντρικές πλατείες όλων των μεγάλων Ισπανικών πόλεων και επίκεντρο τη θρυλική Plaza de Cibeles. To συναρπαστικό φινάλε με το γκολ του Andres Iniesta στο 115ο λεπτό γιορτάστηκε δεόντως, καθώς χάρισε τον πρώτο παγκόσμιο τίτλο στους Ιβηρες.
Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 1 εκατομμύριο οπαδοί συγκεντρώθηκαν στην κεντρικότερη πλατεία της Μαδρίτης για να...ΔEITE ΒΙΝΤΕΟ ...

παρακολουθήσουν τον αγώνα στη γιγαντοοθόνη που στήθηκε και να γιορτάσουν μέχρι το ξημέρωμα το θρίαμβο της ομάδας του Vicente Del Bosque, ενώ άλλες 200.000 φίλαθλοι μαζεύτηκαν στο Marca Fan Park, στο χώρο που διαμόρφωσε ειδικά η ομώνυμη ισπανική εφημερίδα.
Έξαλλοι πανηγυρισμοί σημειώθηκαν σε κάθε γωνιά της Ισπανίας και ιδιαίτερα στη Βαρκελώνη και στην Σαραγόσα, αλλά και στην περιοχή του Αλικάντε, ιδιαίτερη πατρίδα του σκόρερ και πολυτιμότερου παίκτη του τελικού, Andres Iniesta.
Η στιγμή του γκολ του Andres Iniesta στο 115ο λεπτό στη Μαδρίτη. Ο ήχος είναι από την περιγραφή του κρατικού ισπανικού ραδιοφώνου, Radio Exterior:


Δεν υπάρχουν σχόλια: