ΣΙΝΕ

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Ο Γκατούζο απορρίπτει τα πετροδόλαρα και θέλει μόνο θρύλο! (video)


Η είδηση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για το Τζενάρο Γκατούζο έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Κυρίως, επειδή το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, αλλά και επειδή ο 32χρονος αμυντικός μέσος έχει εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.
Όπως ήδη γνωρίζετε τα θετικά δεν είναι μια απλή κουβέντα, αλλά είναι

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ
μια πραγματικότητα. Και ο Γκατούζο κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να δείξει ότι η προοπτική του Ολυμπιακού είναι αυτή που τον ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε άλλη τη δεδομένη στιγμή.

Το «οκ» της Μίλαν το έχει εξασφαλίσει από προχθές, μαζί με τη διαβεβαίωση ότι η νυν ομάδα του καλύπτει ένα μεγάλο ποσό του συμβολαίου του ως βοήθεια στον επόμενο σύλλογο του. Μάλιστα όλα αυτά παρά το γεγονός ότι τόσο ο Αντριάνο Γκατούζο προχθές όσο και ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι χθες, προσπάθησαν να τον πείσουν να παραμείνει στο Μιλάνο.

Αλλά όπως ανέφερε ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, ο Γκατούζο του τόνισε πως θέλει να φύγει και να έρθει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Βλέπετε οι Ελληνικές ρίζες από τη μικρή πόλη Κοριλιάνο Καλάμπρο της Καλαβρίας παίζουν το ρόλο τους.

Χαρακτηριστική είναι και η χθεσινή τοποθέτηση του Μπερλουσκόνι, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας. «Δεν είμαι απόλυτα ενημερωμένος για το τι ακριβώς έχει συμβεί. Αλλά έχω μεγάλο θαυμασμό για τον Ρίνο και θα είμαι πανευτυχής αν μείνει στην ομάδα», τόνισε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας και ιδιοκτήτης της Μίλαν, για να συμπληρώσει: «Ωστόσο αυτό που έχω συνηθίσει να κάνω είναι να μην κρατάω στην ομάδα παίκτες παρά τη θέλησή τους, ειδικά εάν νιώθουν ότι πρέπει να φύγουν». Από την πλευρά του ο Γκαλιάνι, προσπάθησε να είναι πιο συγκρατημένος, και τόνισε τυπικά πως «Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να μας έχει πλησιάσει για τον Ρίνο. Εάν συμβεί, αυτό, θα δούμε τι θα γίνει».

Η άποψη του Γκατούζο για όλα αυτά;

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος επικοινώνησε χθες με τους εκπροσώπους του και ρώτησε να μάθει τι συμβαίνει με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Μάλιστα επανέλαβε την πρόθεσή του να συναντηθεί με τον κ Μαρινάκη και να συζητήσουν μόνοι τους το θέμα του, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει πόσο πολύ θέλει να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» και πόσο θετική άποψη έχει για «την ομάδα της γης των προγόνων του», όπως δήλωσε.

Επίσης ενημερώθηκε ότι ο λόγος που η υπόθεσή του είναι παγωμένη τη δεδομένη στιγμή είναι επειδή υπάρχει σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση με τον Αλμπερτ Ριέρα και ότι ο ίδιος θα αποτελέσει προτεραιότητα μόλις ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τον Ισπανό.

Εν τω μεταξύ ο μάνατζερ του Γκατούζο, βρίσκεται από προχθές στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα στο Ντουμπάι. Εκεί συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες της Αλ Αχλί, η οποία έχει αποκτήσει και τον Καναβάρο. Τα Ιταλικά ΜΜΕ ανέφεραν, ότι σκοπός του είναι να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του Ρίνο στην αραβική ομάδα, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύστηκε από το γραφείο του Ιταλού ατζέντη.

Αντιθέτως τονίστηκε ότι ο Ντ’ Αμίκο πήγε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με σκοπό να συζητήσει για συνολικά έξι παίκτες, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και το όνομα του Γκατούζο.

Άλλωστε οι Ιταλοί ισχυρίζονται ότι ο Γκατούζο δεν θέλει να παίξει ποδόσφαιρο για τα λεφτά, αλλά για να κερδίσει τίτλους και να αποδείξει πράγματα στον εαυτό του και για να ξανανιώσει!

olympiacos-blog.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: