ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ενας παπαγάλος από τη Σιγκαπούρη αντίπαλο δέος στο χταπόδι-μάντη. (video)

Μετά το χταπόδι-μάντης, προέκυψε και παπαγάλος-μάντης και απειλεί να του κλέψει όλη τη δόξα! Ονομάζεται Mani, είναι από τη Σιγκαπούρη και προέβλεψε και αυτός, όπως ο Paul, τη νίκη των Ισπανών στον ημιτελικό με τη Γερμανία.
Τα προγνωστικά τους για τον τελικό, όμως δε συμπίπτουν, καθώς αυτός τώρα «βλέπει» Ολλανδία, σε αντίθεση με το «συνάδελφό» του που διάλεξε Ισπανία. Διαφορές υπάρχουν και στη… μεθοδολογία της πρόβλεψης, αφού ο Mani επιλέγει ανάμεσα από δύο χαρτάκια που το καθένα έχει τη....
ΔEITE TO VIDEO σημαία της εκάστοτε χώρας, αντί από δύο κουτιά με τροφή.
Οπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Guardian που ανακάλυψε το θέμα, ο επτά ετών παπαγάλος έγινε διάσημος όταν ο ιδιοκτήτης του ισχυρίστηκε ότι «έπεσε» μέσα σε όλες τις προβλέψεις του για τους προημιτελικούς. Όταν δεν ασχολείται με το ποδόσφαιρο, διαλέγει τους αριθμούς της λοταρίας και καθορίζει το μέλλον ανθρώπων που πληρώνουν περίπου 10€ την επίσκεψη για να βρούν απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα της ζωής, όπως το πότε να παντρευτούν!
«Όσοι μας επισκέπτονται θέλουν να μάθουν συνήθως τους τυχερούς αριθμούς της λοταρίας ή το πότε είναι καλή εποχή για να παντρευτούνε. Αλλά με την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, εμφανίστηκαν και οι τζογαδόροι, ρωτώντας για τους νικητές των παιχνιδιών», δήλωσε ο κ. Muniyappan, το αφεντικό του παπαγάλου-μάντη.
Ο τελικός του Mundial της Νοτίου Αφρικής απέκτησε πλέον άλλη διάσταση. Δεν είναι πλέον μόνο Ολλανδία εναντίον Ισπανίας, αλλά κάτι περισσότερο. Είναι Paul το χταπόδι εναντίον Mani το παπαγαλάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: