ΣΙΝΕ

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Έκλεισε ο Ιμπαγάσα (vids)

Αίσιο τέλος στο σήριαλ της μεταγραφής του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν προφορικά και τον παίκτη να έρχεται με το πρώτο αεροπλάνο στην Αθήνα για τις υπογραφές. Οι Ιταλοί στέλνουν τον Μάουρο Καμορανέζι στην Ελλάδα (vids).
Τέλος καλό στην υπόθεση της μεταγραφής του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να τα.... βρίσκουν στις 950.000 ευρώ μετά από διαπραγματεύσεις ημερών και τον παίκτη να συμφωνεί εν τέλει να φορέσει τα ερυθρόλευκα.
Ο 34χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να πετάξει με το πρώτο αεροπλάνο για την Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει υπογραφή στο συμβόλαιό του ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.
Το στόρι της μεταγραφής
Το σήριαλ της μεταγραφής του Αριέλ Ιμπαγάσα στο λιμάνι, ταλαιπώρησε ουκ ολίγο τους ανθρώπους του Ολυμπιακού μέχρι η υπόθεση να έχει αίσια έκβαση. Συγκεκριμένα, η ελληνική ομάδα πρότεινε αρχικά 650.000 ευρώ ετήσιες απολαβές στον Αργεντινό, με τον μάνατζερ του να αντιπροτείνει 1,2 εκατ. ευρώ.
Η προσφορά των Πειραιωτών ανέβηκε στη συνέχεια στα 750.000 ευρώ. Οι διαπραγματεύσεις κάπου εκεί σταμάτησαν με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή να φεύγει από την Ελλάδα. Εν συνεχεία ο Ολυμπιακός έκανε νέα βελτιωμένη προσφορά ύψους 850.000 ευρώ με την πλευρά του παίκτη να πέφτει στο 1 εκατ. ευρώ. Τελικά η χρυσή τομή βρέθηκε στις 950.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μπόνους στόχων.

To προφίλ του Αριέλ Ιμπαγάσα
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου 1976 στο Μπουένος Άιρες.
Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 1994 με τη Λανούς, ομάδα που θα μείνει για τέσσερα χρόνια.
Το 1998, ο βραχύσωμος μέσος θα μετακομίσει στην Ισπανία την οποία δεν θα εγκαταλείψει μέχρι σήμερα. Αρχικά αγωνίστηκε στη Μαγιόρκα για μια πενταετία, στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ατλέτικο όπου θα παραμείνει μέχρι το 2006 για να επιστρέψει στη Μαγιόρκα.
Το 2008 ο Ιμπαγάσα υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Βιγιαρεάλ, έναντι 1,5 εκ. ευρώ.
Σε συλλογικό επίπεδο, έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ισπανίας του 2003 με την Μαγιόρκα.
Είναι τέσσερις φορές διεθνής με την εθνική Αργεντινής, ενώ έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 του 1995.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/280416.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: