ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Ήττα του Πανιωνίου από τη Μάλαγα (0-1) με σκόρερ τον Εντίνιο

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Μπαντ Κρόιτσχεν της Γερμανίας, ο Πανιώνιος ηττήθηκε από την ισπανική Μάλαγα με 1-0, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Εντίνιο (πρώην παίκτης ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) στο 20'.
Οι «κυανέρυθροι» ήταν καλοί κυρίως στο πρώτο μέρος, με τους Γουνδουλάκη (14’) και Κοντοέ (15’) να έχουν δύο πολύ καλές στιγμές για να ανοίξουν στο σκορ. Στη συνέχεια, ο Εντίνιο αξιοποίησε την κεφαλιά – πάσα του Ελισέου και έκανε το 1-0 (20’). Στην επανάληψη, πέραν ενός εξαιρετικού χτυπήματος φάουλ από τον Μπάλαμπαν (47’), η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν ήταν καλή, με τους γηπεδούχους να έχουν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Χαρακτηριστικά, ο Οκπάκο είχε δοκάρι (59’), το ίδιο συνέβη και με τον Ζόρντι Πάμπλο στο 86’, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης ανάγκασε τον Μπέλιτς στην απόκρουση του αγώνα.

Οι συνθέσεις:
Μάλαγα: Αρνάου, Γκάμεζ, Ελιγκτον, Μτίλιγκα (46' Τόρες), Γκιόνα, Γκονζάλες (76' Πορτίγιο), Ελισέου (46' Πάμπλο), Χουανίτο (90' Ράμος), Μπεναχούρ (60' Τορίμπιο), Λούκιουε (60' Χουανμί), Εντίνιο.

Πανιώνιος: Μπέλιτς, Λάτκα, Κεντρέ (63' Κούρντι), Πάτρικ (88' Κοντοχρήστος), Κοντοές, Τσότσαλιτς, Πούπο (46' Σκούρτης), Οκπάκο (72' Αναστασόπουλος), Γουνδουλάκης (65' Οκόρο), Κούκετς (72' Κολοβός), Μπάλαμπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: