ΣΙΝΕ

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΡΤΙΖΑΝ 1-0

Πετυχημένο ήταν το τεστ τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και του Λίνο. Ο "δικέφαλος" του Βορρά επικράτησε της Παρτιζάν Βελιγραδίου με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Τούμπας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Παπάζογλου μόλις στο πέμπτο λεπτό. Ετοιμος ο Λίνο που αγωνίστηκε 62' λεπτά. 

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν ότι ολοκληρώθηκε πριν συμπληρωθούν τα 90 λεπτά, καθώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο πριν σφυρίξει ο διαιτητής, με αποτέλεσμα να τελειώσει το φιλικό με αυτό τον τρόπο.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είδε τον Αλβες Λίνο να παίζει 62 λεπτά χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα, οπότε ο Πορτογάλος υπολογίζεται κανονικά για τους δύο αγώνες των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με την Φενερμπαχτσέ.

Η νίκη του ΠΑΟΚ θα είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, εάν η σέντρα σουτ του Μπαλάφα στο 36' δεν σταματούσε στο οριζόντο δοκάρι.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς (62' Γλύκος), Σνάουτσνερ (75' Κωνσταντινίδης), Κοντρέρας (46' Τσιρίλο), Σαβίνι, Λίνο (62' Γεωργίου), Βιτόλο (46' Γκαρσία), Φωτάκης (62' Ιβιτς), Κουτσιανικούλης (62' Βιεϊρίνια), Μπαλάφας (46' Σορλέν), Φιλομένο, Παπάζογλου (62' Αθανασιάδης).
ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ: Ράντισα Ίλιτς (46' Ραντοσάβλιεβιτς), Μίλκοβιτς, Όστοϊτς, Στάνκοβιτς, Ίλιεφ (62' Μίγιτς), Στσέποβιτς (46' Μπάμποβιτς), Σμίλιανιτς (81' Ασκόφσκι), Λαζέφσκι (70' Μπράνατς), Γιοβάνοβιτς (73' Νάστασιτς), Σάσα Ίλιτς (46' Μπογκούνοβιτς), Νταβίντοφ.


ΠΗΓΗ:WWW.NOVASPORTS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: