ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ - ΕΛΙΜΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ 1-1 (0-1)


Φιλικός αγώνας
Γήπεδο: Μεγάλου Σειρηνίου
Κυριακή: 8 Αυγούστου 2010, ώρα: 17.30 μ.μ.

Ισόπαλες και ισάξιες εμφανίστηκαν Σειρήνα και Ελίμεια Κοζάνης σε φιλική αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο του Μεγάλου Σειρηνίου. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς στο 1-1, με τους Κοζανίτες να είναι ανώτεροι στο α ημίχρονο και τους γηπεδούχους να παίρνουν τα ηνία στην επανάληψη. Αρχικά, η ομάδα του Σωτήρη Μαυροδήμου πήρε το προβάδισμα με γκολ του Θόδωρου Μεντέλη, για να ισοφαρίσει στο β΄ μέρος ο Χρήστος Καραγιάννης με ασύλληπτο ψηλοκρεμαστό σουτ.
Παρόλη την αφόρητη ζέστη, 150 και πλέον θεατές ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι, αφού πέρα από τις πολλές φάσεις που δημιουργήθηκαν στις δυο εστίες, πέναλτι έχασε ο Στέλιος Τζερεμές, ενώ η ομάδα του Κρόκου είχε δοκάρι με τον Κουτζιακουτζίδη.

4΄- Κάθετη πάσα του Κουτζιακουτζίδη στον Τσίτσαρη που πλάσαρε από θέση τετ-α-τετ για να αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια ο Τσακστάρας.
5΄- Βολίδα του Λάμαρη από τα 25 μ., απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ζιώγας.
14΄- Δυνατό σουτ του Τζερεμέ απέκρουσε ο 
Ζιώγας και ο Ξάνθος που πήρε την επαναφορά από τα 3 μ. πλάσαρε άουτ.
17΄- Ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Τσίτσαρη από ευνοϊκή θέση, πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
23΄- Συνεργασία Κουτζιακουτζίδη - Μεντέλη, σουτ του τελευταίου, δεν βρήκε στόχο.
24΄- Καταπληκτική ψηλοκρεμαστή πάσα στην πλάτη της άμυνας του Γκέτσιου, σουτ στην κίνηση του Τζερεμέ, πέρασε σύρριζα άουτ.
26΄- Μπάσιμο του Βάσσου από δεξιά, πάσαρε παράλληλα στον Μεντέλη που με διπλή προσπάθεια αφού πρώτα απέκρουσε ο Βαζάκας, σημείωσε από κοντά το 0-1.
29΄- Ο Βάσσος βρήκε τον Τσίτσαρη μέσα στην περιοχή, που πλάσαρε από πλεονεκτική θέση άουτ.
32΄- Σέντρα του Π. Μπόζιαρη από δεξιά, κεφαλιά εξ επαφής του Ξάνθου, πέρασε άουτ.
51΄- Κάθετη πάσα του Τσιάτσιου στον Καραγιάννη που αστόχησε από κοντά.
62΄- Ατομική προσπάθεια του Γκέτσιου, το σουτ όμως που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ.
64΄- Καταπληκτική πάσα του Πολύζου στον Καραγιάννη, που με ψηλοκρεμαστό πλασέ, εκτέλεσε τον Κοκκινίδη, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
66΄- Διαγώνιο συρτό σουτ του Πολύζου, πέρασε ελάχιστα άουτ.
72΄- Μεγάλη ευκαιρία για τη Σειρήνα να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, όταν μετά από έξοχη μεταβίβαση του Καραγιάννη, ο Τζερεμές ανατράπηκε από τον Γιαπράκα και κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο ίδιος για να σταματήσει η μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Κοκκινίδη. 
80΄- Κεραυνός του Κουτζιακουτζίδη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασόπουλου και πέρασε άουτ.
΄Αριστη η διατησία του Δ. Θάνου και των συνεργατών του Δ. Νατσιόπουλου και Στεφούλη. 

Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Σαράντης Μπαλντούμης): Κ. Τσακστάρας, Θ. Φαλτάκας, Γ. Βαζάκας, Ν. Φαλτάκας, Γ. Σάλο, Γ. Λάμαρης, Δ. Γκέτσιος, Σ. Τζερεμές, Π. Μπόζιαρης, Γ. Ξάνθος, Μπλάντος, Κλ. Κουκουτσέλας, Γ. Τσιάτσιος, Χ. Καραγιάννης, Θ. Αθανασόπουλος. Χ. Μπαζάκας, Δ. Αναγνώστου, Χ. Ασλανίδης, Πολύζος, Θ. Μπαζάκας, Γ. Πουρνάρας, Χρ. Φαρμάκης, Αγγ. Κοτζατίσογλου
ΕΛΙΜΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ (Σωτήρης Μαυροδήμος): Θ. Ζιώγας, Γ. Τραπεζανίδης, Γ. Κοκκινίδης, Γ. Γιαπράκας, Κ. Τσανάκας, Σ. Ζελενίτσας, Αθ. Τακίδης, Δ. Κουτσώνας, Γ. Μαλούτας, Π. Δελλής, Αν. Μανώλας, Ε. Χατελλάρι, Αρ. Δαρδούμπας, Κ. Δελόπουλος, Χ. Δημητριάδης, Κ. Παπαβραμίδης, Θ. Μεντέλης, Β. Βάσσος, Δ. Δράκος, Αλ. Κουτζιακουτζίδης, Γ. Μαυροδήμος, Γ. Παπανικολάου, Χ. Τσίτσαρης
Φώτης Μπαζάκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: