ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ - Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ 1-3 (0-2)

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ – Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ 1-3 (0-2)
Φιλικός αγώνας
ΓΗΠΕΔΟ: ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΕΙΡΗΝΙΟΥ
Τετάρτη: 18 Αυγούστου 2010
 
Τις δυνάμεις τους και το βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών δοκίμασαν Σειρήνα και Κοζάνη, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Μεγάλου Σειρηνίου. Καλύτεροι και πιο ουσιαστικοί οι φιλοξενούμενοι, επικράτησαν τελικά με 1-3, ενώ εμφανή ήταν τα σημάδια της βελτίωσης που έδειξε η Σειρήνα, στο δυνατότερο τεστ ως τώρα με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.


3΄- ΄Εξυπνη κάθετη πάσα του Πελέκα στον Σαββούδη, που από θέση τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ.
4΄- Ο Χρ. Καραγιάννης τροφοδότησε τον Μπλάντο μέσα στην περιοχή, που από πλεονεκτική θέση πλάσαρε αδύναμα για να μπλοκάρει ο Γκαραβέλης.
12΄- Καλό σουτ του Κυριακίδη δεν βρήκε στόχο.
14΄- Διαγώνιο συρτό σουτ του Πελέκα από αριστερά, πέρασε σύρριζα άουτ.
16΄- ΄Εξοχος συνδυασμός Σαββούδη – Κυριακίδη, σουτ του τελευταίου πέρασε λίγο άουτ.
20΄- Φάση διαρκείας στα καρέ του Αθανασόπουλου, τελικός αποδέκτης της μπάλας ο Τοπούζης που έστρωσε στο Μάρκο, που με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην Κοζάνη με 0-1.
26΄- Καταπληκτικό άνοιγμα του Τζερεμέ στον Καραγιάννη που βρέθηκε σε θέση βολής, καθυστέρησε όμως με αποτέλεσμα να κοπεί απ’ τον Δάντση.
29΄- Πλασέ του Κυριακίδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αθανασόπουλος και ο επερχόμενος Τοπούζης από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σημειώσει το 0-2.
32΄- Ο Τζερεμές μπήκε από δεξιά, πάσαρε παράλληλα στον Καραγιάννη που σούταρε για να μπλοκάρει ο Γκαραβέλης.
34΄- Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Καραγιάννης, όταν από τα 3 μ. δεν έπιασε καλά την κεφαλιά μετά από σέντρα ακριβείας του Γ. Τσιάτσιου.
37΄- Βολίδα του Γκέτσιου από τα 20 μ. πέρασε λίγο άουτ.
53΄- Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκόβα, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Τσακστάρα.
61΄- Αυτή τη φορά ο Γκόβας πάλι με απευθείας φάουλ δεν αστόχησε και πέτυχε το 0-3.
74΄- Δυνατό σουτ του Γιέλοβατς με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε ο Χατζιανάκης.
76΄- Ο Βαζάκας εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και ο Γιάννης Τσιάτσιος με ανάποδο ψαλίδι πέτυχε το ομορφότερο γκολ του αγώνα και μείωσε σε 1-3.
88΄- Κάθετη πάσα του Θ. Φαλτάκα στο Γιέλοβατς που από θέση τετ-α-τετ δεν μπόρεσε να νικήσει το Χατζιανάκη που απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια.

΄Αριστη η διαιτησία των: Κ. Τσέτσιλα, Ρίγγου, Δ. Νατσιόπουλου (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).


Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Σαράντης Μπαλντούμης): Θ. Αθανασόπουλος, Θ. Φαλτάκας, Γ. Λάμαρης, Στ. Τζερεμές, Γ. Τσιάτσιος, Δ. Γκέτσιος, Χρ. Καραγιάννης,  Χρ. Μπλάντος, Γ. Σάλο, Σ. Κυριακίδης, Κ. Πολύζος, (Γιάν. Τσιάτσιος, Χρ. Φαρμάκης, Τραυλός, Γιέλοβατς, Κ. Τσακστάρας, Κλ. Κουκουτσέλας, Γ. Βαζάκας, Δ. Αναγνώστου, Ν. Φαλτάκας)

Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ (Βασίλης Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Τρίψας, Φλώρος, Μκριτσιάν, Δάντσης, Μάρκο, Σαββούδης, Πελέκας, Μπράνι, Κυριακίδης, Τοπούζης, (Γ. Παπαδόπουλος, Τλούπας, Πάλλας, Κυρκόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Χριστοφορίδης, Ζήφκας, Σακαλής, Κάλφας, Aντάμης, Μπράντος, Γκόβας, Χατζιανάκης)

Φώτης Μπαζάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια: