ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Η 11άδα του Σάντος

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει να κάποιες δοκιμές απέναντι στην ομάδα του Ράντομιρ Αντιτς ενόψει των αγώνων για την προκριματική φάση του Euro 2012. Ο Πορτογάλος προτίθεται να παρατάξει τη «γαλανόλευκη» με 4-4-2 σε σχήμα ρόμβου στη μεσαία γραμμή, έχοντας τον Κατσουράνη μοναδικό αμυντικό χαφ και τους Καραγκούνη και Τοροσίδη στα άκρα της μεσαίας γραμμής.
Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σηφάκης, ο οποίος θα έχει τους Βύντρα, Κυργιάκο, Παπασταθόπουλο και Σπυρόπουλο μπροστά του. Ως αμυντικό χαφ θα παίξει ο Κατσουράνης, στα άκρα θα αγωνιστούν οι Καραγκούνης, Τοροσίδης και πιο μπροστά θα είναι ο Νίνης. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Σαλπιγγίδης και ο Σαμαράς.
Όσον αφορά τον Νίνη, όλα δείχνουν ότι θα έχει ρόλο ηγέτη στην Εθνική και θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα φτιάχνει το παιχνίδι της ομάδας. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Γιάννης Παπαδόπουλος, Μαρίνος, Καφές, Γκέκας και Μήτρογλου.

Οι Σέρβοι
Το σημερινό φιλικό θα είναι το τελευταίο κατά πάσα πιθανότητα παιχνίδι του Ράντομιρ Αντιτς στον πάγκο της εθνικής Σερβίας. Ο σερβικός Τύπος αναφέρει ότι ο 62χρονος προπονητής θα αποτελέσει παρελθόν και πρώτο φαβορί θεωρείται ο Λόταρ Ματέους, ενώ μέσα στους υποψήφιους βρίσκεται και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Περίπου 20.000 φίλαθλοι υπολογίζεται ότι θα βρεθούν στο «Παρτίζαν Στάντιουμ», το οποίο εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 1949 και μέχρι το 1998, που ανακατασκευάστηκε, και πλέον μπορεί να φιλοξενήσει 32.887 θεατές. Οι Σέρβοι έχουν βάλει πολύ φθηνά εισιτήρια για το φιλικό και κοστίζουν 2, 4 και 5 ευρώ
Ο Αντιτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Στοΐκοβιτς, Ιβάνοβιτς (δεξί μπακ), Βίντιτς, Λούκοβιτς (κεντρικοί αμυντικοί), Κολάροφ (αριστερό μπακ), Κράσιτς, (δεξί χαφ), Κουζμάνοβιτς, Μίλιας (στο κέντρο της μεσαίας γραμμής), Γιοβάνοβιτς (αριστερό χαφ), Ζίγκιτς και Πάντελιτς (στην επίθεση). Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μιχαΐλοβιτς, Κάτσαρ, Ρουκάβινα, Μρντζα, Τόσιτς, Ιβάνοβιτς και Σούμποτιτς.
Η θέση της ΕΠΟ για Αμανατίδη
Δυσαρεστημένοι εμφανίζονται στην ΕΠΟ από τις δηλώσεις του Γιάννη Αμανατίδη. Στην Ομοσπονδία υποστηρίζουν: «Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε, ότι κανείς δεν επικοινώνησε μαζί του όσο ήταν τραυματίας. Πολλές φορές προσπάθησαν μέλη του τιμ να έρθουν σε επαφή μαζί του κι αυτός δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα.
Και όχι μόνο δεν απαντούσε, αλλά δεν έπαιρνε τηλέφωνο και μετά. Επίσης είναι ανοησία αυτό που ανέφερε ότι δεν τα είπε πριν από το Μουντιάλ για να μην αναστατωθεί η ομάδα. Και επέλεξε να τα πει την πρώτη μέρα της τεχνικής ηγεσίας του Σάντος! Μεσολαβούσε ένας μήνας μετά το Μουντιάλ και βρήκε το τάιμινγκ να τα πει στην “πρώτη” του νέου προπονητή. Δηλαδή έτσι δεν δημιουργεί αναστάτωση;».

Δεν υπάρχουν σχόλια: