ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Ο Ολυμπιακός 2-0 στον Βόλο, μαγεία ο Ιμπαγάσα!


Ικανοποιημένος έμεινε σίγουρα ο Ερνέστο Βαλβέρδε από ΄το βαθμό ετοιμότητας της ομα΄δας του λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, μετά το 2-0 στον Βόλο επί του... συνόνόματού του Ολυμπιακού.

Με τον Ιμπαγάσα να κλέβει την παράσταση, τον Μήτρογλου ναΜε τον Ιμπαγάσα να κλέβει την παράσταση, τον Μήτρογλου να έχει δύο γκολ και ένα δοκάρι και τον Φούστερ να κάνει ντεμπούτο, οι "ερυθρόλευκοι" δείχνουν ότι σιγά σιγά αρχίζουν και γίονονται... ομάδα!


Οι κυριότερες φάσεις:

82': Νέα εντυπωσιακή επέμβαση του Νικοπολίδη και πάλι σε σουτ του Καπετάνου.

77' ΓΚΟΛ: Οι Πειραιώτες συνδυάζονται γρήγορα στην περιοχή των γηπεδούχων, με τον Φούστερ να βγάζει τετ α τετ τον Μήτρογλου και τον «Γερμανό» να πλασάρει σωστά.

76': Ο Νικοπολίδης λέει «όχι» σε μακρινό σουτ του Καπετάνου, αποκρούοντας σε κόρνερ.

73': Πολύ καλή πάσα του Φετφατζίδη στον Ρόμενταλ, αλλά το σουτ του Δανού στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

46': Δεύτερο δοκάρι για τους Πειραιώτες, με σουτ στην κίνηση του Ριέρα, από εξαιρετική ενέργεια και κάθετη πάσα του Ρόμενταλ.

43': Από πολύ καλή μπαλιά του Ιμπαγάσα, ο Ριέρα κάνει το «κάτι παραπάνω» και δεν κατορθώνει να νικήσει τον Γιακούποβιτς, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Σανκαρέ αποκρούει πάνω στη γραμμή το πλασέ του Ζαϊρί.

32' ΓΚΟΛ: Εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Ριέρα στον Μήτρογλου, ο οποίος με διπλή προσπάθεια νικάει τον Γιακούβιτς και ανοίγει το σκορ.

21': Το σουτ του Μήτρογλου στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

15': Καλή εκτέλεση φάουλ του Ιμπαγάσα, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.


9': Ο Μπρέσκα σουτάρει, όμως η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

4': Σουτ του Ρόκα, μπλόκαρε εύκολα την μπάλα ο Νικοπολίδης.

1': Σέντρα του αγώνα.

ΣΚΟΡΕΡ: 32' Μήτρογλου.


ΔΟΚΑΡΙΑ: 21' Μήτρογλου, 46' Ριέρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τάσος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 52' Ούμπιντεζ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακούποβιτς (65' Ρόκα), Σελέζι (65' Ψυχογιός), Τομάς, Σανκαρέ, Ρόκας, Ρίκκα (55' Καμπάνταης), Άλβαρες, Ουμπίντες, Μούνχιε, Μπρέσκα (46' Καπετάνος), Μαρτίν (59' Σολάκης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Nικοπολίδης, Μοντεστό, Αβ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Xoλέμπας, Ντουντού, Όσκαρ (54' Φετφατζίδης), Ριέρα (62' Φούστερ), Ζαϊρί (46' Ρόμενταλ), Ιμπαγάσα (82' Κατσικογιάννης), Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: