ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Μπάσκετ: Στις 24 Αυγούστου η απολογία για το... ξύλο

Πλησιάζει η μέρα της κρίσης για την Ελλάδα και την Σερβία... Την Τρίτη, 24 Αυγούστου θα απολογηθούν εγγράφως με υπόμνημα στη FIBA οι Ομοσπονδίες μπάσκετ των δυο χωρών, για τον ξυλοδαρμό ανάμεσα στους διεθνείς των δύο Εθνικών ομάδων, στο μεταξύ τους φιλικό στο ΟΑΚΑ.

Η απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ενδέχεται να βγει μία ημέρα μετά, στις 25 Αυγούστου, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της σερβικής ομοσπονδίας, Ντράγκαν Κάπιτιτς, στη σερβική ιστοσελίδα «b92.net».


«Από την εμπειρία μου και τις συζητήσεις που έχω κάνει με διάφορους ανθρώπους όλες οι πληροφορίες που ακούγονται περί τιμωρίας δεν ισχύουν. Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος. Eμείς όπως είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε το υπόμνημα της απολογίας μας στις 24 του μήνα και στις 25 θα μάθουμε την απόφαση της υπόθεσης. Από κει και πέρα ότι και ν΄ ακούγεται τώρα δεν μπορούμε να το λάβουμε ως δεδομένο.

Δεν μπορούμε να βγάζουμε ιστορίες και να κάνουμε σχόλια πριν την τελική απόφαση. Εμείς περιμένουμε αυτή την απόφαση και ελπίζουμε να μην μας επηρεάσει τόσο πολύ» δήλωσε ο Κάπιτιτς.


Από την πλευρά τους πάντως, οι ιθύνοντες της ΕΟΚ δεν ανησυχούν. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Τάκης Τσαγκρώνης εξήγησε πως το έγγραφο αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι κλήση σε απολογία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει καμία κλήση σε απολογία. Έχει έρθει επιστολή από τη FIBΑ, η οποία ζητά να την ενημερώσουμε και να τις δώσουμε λεπτομέρειες για το τι συνέβη.

Επίσης μας ζητά να αποστείλουμε το φύλλο αγώνα και τις εκθέσεις των διαιτητών, αλλά και των κομισάριων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: