ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Θεσσαλονίκη: Άφησαν ελεύθερο τον 37χρονο που αποπλάνησε 16 ανήλικα

 - Ο ίδιος παραδέχθηκε μέρος των κατηγοριών του, κατά τις οποίες επί 10 χρόνια ασελγούσε σε μαθητές ηλικίας 13 έως 17 ετών!

Είπε ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και... αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά την απολογία του σε ανακριτή της Θεσσαλονίκης! Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη του, μετά από την καταγγελία της μητέρας ενός εκ των παιδιών, η οποία υποστηρίζει ότι τον Ιανουάριου του 2009 ο 14χρονος - σήμερα - γιος της είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 37χρονο...

Μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο, η 39χρονη εντόπισε ηλεκτρονική και τηλεφωνική επικοινωνία του γιου της με τον 37χρονο.

Οι έρευνες οδήγησαν τους αστυνομικούς του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Τούμπας, όπου, το απόγευμα της Δευτέρας, ο δράστης επιχείρησε εκ νέου να έρθει σε επαφή με τον ανήλικο. Σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένες φωτογραφίες με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο 37χρονος ομολόγησε ότι τα ανήλικα θύματά του ανέρχονταν σε τουλάχιστον δέκα πέντε, τα όποια, όπως παραδέχθηκε, "ψάρευε" είτε μέσα από το Διαδίκτυο, είτε συχνάζοντας σε νεανικά στέκια.

http://aetos-grevena.blogspot.com/2010/08/37-16-10-13-17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: