ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Δρακόντια μέτρα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. 38.000 στο «Σουκρού Σαράτσογλου»

Αστραπιαία θα είναι η εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Την Τετάρτη όμως πραγματοποιήθηκε σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, που θα επικρατούν στη ρεβάνς του «Σουκρού Σαράτσογλου» μεταξύ των υπευθύνων της ελληνικής ομάδας, της Φενέρ και του Κεν Σκοτ, υπεύθυνου ασφαλείας της ΟΥΕΦΑ.


Ο Σκωτσέζος είναι πρώην αστυνομικός και τόνισε στη συνάντηση ότι ήρθε να βοηθήσει για τη μετακίνηση των φιλάθλων.

Έλεγχος στα ρατσιστικά πανό

Συγκεκριμένα είπε στους ανθρώπους των δυο ομάδων: ".. οι φίλαθλοι να βοηθήσουν τους εαυτούς τους. Όποιος είναι σε κατάσταση μέθης δε θα μπει στο γήπεδο, θα υπάρχει διερμηνέας που θα μεταφράζει κάθε πανό που αναρτηθεί και εφόσον κάποιο από αυτά θα έχει ρατσιστικό, εθνικιστικό περιεχόμενο ή δημιουργεί οποιοδήποτε πρόβλημα, θα αποκαθηλώνεται και θα συλλαμβάνονται οι κάτοχοί τους".

Τα ματια τους… 500

Όσον αφορά τη μετάβαση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, τα λεωφορεία με το που περάσουν τα σύνορα θα συνοδευτούν από δύναμη 300 αστυνομικών. Το κονβόι θα κάνει μια στάση στο χωριό Σίβερη (για μιάμιση ώρα), για φαγητό και οποιαδήποτε ανάγκη και στη συνέχεια θα συνεχίσει την πορεία του για Κωνσταντινούπολη. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν προκύψει κάποια προβληματική κατάσταση κατά την παραμονή των ΠΑΟΚτσήδων στο Σίβερη τότε μπορεί όλο το κομβόι να επιστρέψει στην Ελλάδα…

Πριν την είσοδο στην Πόλη, θα προστεθούν άλλοι 200 αστυνομικοί (500 το σύνολο) στη συνοδεία. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αναμένεται να μπουν στο γήπεδο πριν τις 19:00 το απόγευμα. Στο «Σουκρού Σαράτσογλου» θα βρίσκονται γύρω στους 38.000 φιλάθλους της Φενέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: