ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Καρλύτρωση στο 93'...Αρης-Αούστρια Βιένης 1-0 (video)

Με γκολ του Κάρλος Ρουϊς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αρης επικράτησε 1-0 της Αούστρια Βιένης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και πραγματοποίησε αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Εκτορ Ραούλ Κούπερ καλείται πλέον να διαφυλάξει τη νίκη της στη ρεβάνς ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.... των πλέι οφ της διοργάνωσης, που θα γίνει στις 26 Αυγούστου στην αυστριακή πρωτεύουσα.

Αν κάτι έκανε τη αισθητά τη... διαφορά στο γήπεδο, αυτό δεν ήταν άλλο από την αφόρητη ζέστη, που οδήγησε σε δύο τάιμ άουτ από τον διαιτητή, στο 23΄ και 71, προκειμένου ο ίδιος, αλλά και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων΄, να δροσιστούν.

Αγωνιστικά, ο Αρης παρουσιάστηκε "χλωμός" στο πρώτο ημίχρονο, με αμυντικές αδυναμίες και δυστοκία στο να φανεί απειλητικός μπροστά στα καρέ των Αυστριακών και, αν δεν είχε τον Μιχάλη Σηφάκη αποτελεσματικό, θα μπορούσε να είχε βρεθεί πίσω στο σκορ. Ο διεθνής τερματοφύλακας σε περισσότερες από μία περιπτώσεις (2΄, 16΄, 33΄) δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του.

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο "ανέβηκε", με τους "κίτρινους" να φτάνουν κοντά στο να πετύχουν γκολ με τους Τσέζαρεκ, Κόκε (55΄, 72΄) και την Αούστρια να συνεχίζει να απειλεί με τους Λιντς, Γιουν.

Το ζητούμενο τελικά για τους Θεσσαλονικείς, το ποθητό τέρμα, προέκυψε από τον Κάρλος Ρουίς. Ο επιθετικός από τη Γουατεμάλα στις καθυστερήσεις έγινε αποδέκτης πάσας με κεφαλιά του Κόκε και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Μαξίμ Λαγιούσκιν (Ρωσία)

Κίτρινες: Κλάιν, Μπαουμγκάρτλινγκερ, Λιντς

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Εκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Οριόλ, Ρονάλντο Γκιάρο, Τόχα (78΄ Πρίττας), Νάφτι, Τσεσνάουσκις (60΄ Μενδρινός), Χαβίτο, Κόκε, Τσέζαρεκ (63΄ Ρουίς)

ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ (Καρλ Νταξμπάχερ): Λίντνερ, Βόρισεκ, Ντράγκοβιτς, Μαργκράιτερ, Σούτνερ, Κλάιν, Λιντλ (71΄ Λέοβατς), Χλίνκα, Μπαουμγκάρτλινγκερ, Λιντς (88΄ Σουμάχερ), Γιουν (81΄ Στάνκοβιτς).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: