ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Εθνική Ελπίδων: Δηλώσεις διεθνών

alt
Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκαναν οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Φετφατζίδης, Κώστας Μανωλάς και Τάσος Λαγός με την ευκαιρία της συμμετοχής τους για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων. Οι νεαροί διεθνείς αναφέρθηκαν και στην κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΠΓΔΜ για την προκριματική φάση του EURO U-21 2011 (4/9/2010).

Φετφατζίδης: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω για πρώτη φορά στην Εθνική Ελπίδων και θεωρώ ότι δικαιώθηκαν οι προσπάθειες που κατέβαλα τον τελευταίο καιρό. Το μυαλό μας είναι στον κρίσιμο αγώνα με την ΠΓΔΜ για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Είμαστε πρώτοι στον όμιλό μας και κοντά στην πρόκριση. Θέλουμε όλοι μας να προκριθούμε στα μπαράζ και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Μανωλάς: «Η χαρά μου από τη συμμετοχή στην Εθνική Ελπίδων είναι μεγάλη. Θέλω να ευχαριστήσω τους κ. Γεωργιάδη και Τσάνα και να προσπαθήσω να τους δικαιώσω για αυτή την επιλογή. Προετοιμαζόμαστε για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η πρόκριση στα μπαράζ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Έχουμε ποιότητα ως ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά στη διοργάνωση».
 
Λαγός: «Είναι τιμή για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή να συμμετέχει στην Εθνική Ελπίδων. Ευχαριστώ τους προπονητές μου που με κάλεσαν στην ομάδα. Έχουμε πολύ καλό σύνολο, με παίκτες που βρίσκονται σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Το δυνατό φιλικό με την Ελβετία θα μας βοηθήσει να δέσουμε περισσότερο ως ομάδα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην ΠΓΔΜ για να πάρουμε την πρόκριση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: