ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Πρώτη του Ουρτάδο στον Ρέντη (ΦΩΤΟ)



Την Τρίτη το μεσημέρι πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, την Τετάρτη το πρωί πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και το βράδυ της ίδιας μέρας έκανε την πρώτη του προπόνηση! 
Ο λόγος για τον Μοϊσές Ουρτάδο, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά με τους νέους του συμπαίκτες στον Ρέντη, όντας ιδιαίτερα κεφάτος και ενεργητικός. Δείτε μερικές φωτό από την πρώτη του Ισπανού αμυντικού μέσου…







** Ο Γ. Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 19:00.

Διεθνείς κλήσεις για Ρόμενταλ, Μέλμπεργκ και Μιραλάς

Οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες της Δανίας, της Σουηδίας και του Βελγίου ενημέρωσαν σήμερα την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την κλήση των ποδοσφαιριστών της Ντένις Ρόμενταλ, Όλοφ Μέλμπεργκ και Κέβιν Μιραλάς στις Εθνικές τους ομάδες, αντίστοιχα.

Οι κλήσεις αφορούν τους αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO 2012, Δανία - Ισλανδία (7/9 στην Κοπεγχάγη), Σοηδία - Ουγγαρία(3/9 στην Στοκχόλμη), Σουηδία - Σαν Μαρίνο (7/9 στο Μάλμο), Βέλγιο - Γερμανία (3/9 στις Βρυξέλλες) και Τουρκία - Βέλγιο (7/9 στην Κωνσταντινούπολη), αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: