ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

ΕΘΝΙΚΗ: Αρχίζει η εποχή Σάντος

santos_proponisi120Για το ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής ετοιμάζεται ο Φερνάντο Σάντος και όπως δήλωσε πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Βελιγράδι, στόχος του είναι να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει αύριο το βράδυ (21.30) τη Σερβία στο Βελιγράδι και για πρώτη φορά έπειτα από εννέα χρόνια, στον πάγκο δεν θα κάθεται ο Οτο Ρεχάγκελ. Ο άνθρωπος που θα τον αντικαταστήσει, τόνισε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής ότι σκοπός του είναι να παρουσιάσει μια ομάδα που θα νικά και θα βαδίζει στον δρόμο των επιτυχιών.
«Θέλω να δώσω συνέχεια στα επιτυχημένα χρόνια. Περιμένουμε να δούμε αυτή την εξέλιξη και σίγουρα περιμένουμε νίκες. Είναι το πρώτο παιχνίδι. Ουσιαστικά η πρώτη επαφή με τους παίκτες σε αγώνα. Θέλω να δω ορισμένα πράγματα. Μην ξεχνάμε ότι το ματς αποτελεί την προετοιμασία για τα προκριματικά του EURO 2012» τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε εκθειάζοντας τους διεθνείς:
«Οι ποδοσφαιριστές έχουν δείξει καταπληκτική διάθεση. Στο σύντομο διάστημα που είμαστε μαζί έπρεπε να τους πούμε και τους δείξουμε ορισμένα πράγματα. Περιμένουμε να δούμε στο γήπεδο τι από αυτά που είπαμε τα έχουμε καταλάβει και θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο» ανέφερε ακόμη ο Σάντος και ολοκλήρωσε λέγοντας ότι «εκτός από το γεγονός ότι έχουμε τους καλύτερους Έλληνες στην ομάδα, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Θα δούμε τι πρέπει να αλλάξουμε στο σύστημα που έχουμε επιλέξει. Αυτό που πρέπει να δούμε είναι χαρά και διάθεση από τους παίκτες που είναι στην Εθνική».
Η προετοιμασία της Εθνικής ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση, που έγινε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.
Η αποστολή αναχώρησε με πτήση τσάρτερ για τη σερβική πρωτεύουσα και σε αυτή περιλαμβάνονται οι:
Σηφάκης, Τζόρβας, Κυργιάκος, Μαλεζάς, Μανιάτης, Μαρίνος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Βύντρα, Καφές, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Γκέκας, Μήτρογλου, Σαλπιγγίδης και Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: