ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Οριστικά χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός στο Καυταντζόγλειο

Επίσημη είναι πλέον η απόφαση της ΠΑΕ Ηρακλής (με τη συνδρομή και της αστυνομίας) να μην χορηγηθούν εισιτήρια στην ΠΑΕ Ολυμπιακός για το μεταξύ τους παιχνίδι στο Καυταντζόγλειο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Τα παραπάνω συμφωνήθηκαν στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20/8 στο γήπεδο του «γηραιού».

Στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, από πλευράς της «κυανόλευκης» ΠΑΕ παραβρέθηκαν ο υπεύθυνος επιχειρησιακού τομέα, Παναγιώτης Μαυρίδης και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Λαυρέντης Αργυρόπουλος. Τους «ερυθρόλευκους» εκπροσώπησε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Γιάννης Τσιρώνης, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και των συναρμόδιων φορέων.

Όπως αναφέραμε αρχικά, ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων και επισήμως η απόφαση του Ηρακλή για τη μη χορήγηση εισιτηρίων στον Ολυμπιακό. Συνεπώς, αποφασίστηκε να παραμείνει κλειστή η κερκίδα του «πετάλου» των φιλοξενουμένων (θύρα 1).

Στη σχετική ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, σημειώνεται ότι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο Καυταντζόγλειο για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, θα πρέπει να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στις θύρες του σταδίου, προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους και η καθυστερημένη είσοδος στις κερκίδες, καθώς αναμένεται να ισχύσει η νέα διαδικασία εισόδου που προβλέπει το πρόγραμμα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: