ΣΙΝΕ

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

Ο Ριέρα στην αποστολή για το φιλικό με την Ρόμα


Πρεμιέρα για δύο το φιλικό με την Ρόμα την Παρασκευή. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» μετά την επιστροφή του στο λιμάνι ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να δουν στο «Καραϊσκάκης» και το μεγάλο αστέρι, Άλμπερτ Ριέρα.
Ωστόσο στο δυνατό φιλικό δεν θα αγωνιστούν οι διεθνείς παίκτες πυο την Τετάρτη ενίσχυσαν τις προσπάθειες των εθνικών τους ομάδων. Αναλυτικά η αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Όσκαρ, Σοϊλέδης, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Νικλητσιώτης, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Ριέρα, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Βάντερσον. Εκτός αποστολής έμεινε και ο Ματ Ντάρμπισιρ. Ο Βαλβέρδε από την πρώτη του θητεία στην ομάδα είχε δείξει ότι δεν εμπιστεύεται τον Άγγλο.
Οσον αφορά την προπόνηση της Πέμπτης οι Ρόμενταλ, Τοροσίδης, Μέλεμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Κατσικογιάννης και Φετφατζίδης, που αγωνίστηκαν αρκετή ώρα την Τετάρτη, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μιραλάς και Βαλεριάνος ενώ ο Χολέμπας αποχώρησε από την προπόνηση λόγω χτυπήματος στον τετρακέφαλο.

Εν τω μεταξύ στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης η αποστολή της Ρόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: