ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Βλέπει Τσιτέ και... Μπλάνκο ο ΠΑΟ!



Ένα ακόμα όνομα προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων επιθετικών που αναζητάει ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Τσιτέ της Σαντατέρ, ενώ στα υπ’ όψιν είναι και η περίπτωση του Ίσμαελ Μπλάνκο, με τους «πράσινους» να φέρονται έτοιμοι να καταθέσουν μια αρκετά δελεαστική πρόταση στην ΑΕΚ για να τον αποκτήσουν.

Ο Μοχάμεντ Τσιτέ, ο οποίος είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό παλαιότερα, είναι 26 χρονών, αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ και αν και δεν πρόκειται για φορ περιοχής, υπό συνθήκες μπορεί να παίξει και εκεί. Έχει επαφή με τα δίχτυα, κάτι που φάνηκε και από την περσινή σεζόν στην Primera Division και στο Κύπελλο Ισπανίας όπου σε 34 αγώνες είχε 14 γκολ.


Η Σανταντέρ δεν θα έλεγε σε καμία περίπτωση όχι στην πώληση του επιθετικού από τη Ρουάντα, αλλά φαίνεται να αξιώνει περί τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό το οποίο είναι διατεθειμένοι να δώσουν από τον Παναθηναϊκό για να αποκτήσουν τον παίκτη. Ο Τσιτέ έχει συμβόλαιο με τη Σανταντέρ μέχρι το 2012, αλλά η ισπανική ομάδα θέλει να τον δώσει ώστε με τα λεφτά που θα πάρει να αποκτήσει τον Ρόζενμπεργκ από τη Βρέντερ Βρέμης.


Ανταλλαγή και... Μπλάνκο


Υπάρχει και η περίπτωση της ανταλλαγής παικτών μεταξύ Παναθηναϊκού και Σανταντέρ. Οι «πράσινοι», για να καταφέρουν να πάρουν τον 26χρονο επιθετικό, φέρονται διατεθειμένοι να δώσουν τους Κλέιτον και Μάντζιο στους Ισπανούς, ώστε και χρήματα να γλιτώσουν, αλλά και να… αδειάσουν όσο μπορούν το ρόστερ. Οι δύο παίκτες εμπλέκονται και σε ακόμη ένα σενάριο ανταλλαγής που έχει να κάνει, όμως, με άλλον παίκτη. Τον Ίσμαελ Μπλάνκο της ΑΕΚ. Παρά τα όσα διαρρέουν για απόκτηση αναπληρωματικού παίκτη, οι νταμπλούχοι Ελλάδος έχουν πάντα ψηλά στη λίστα τους τον Αργεντινό φορ της «Ένωσης». Εκτός από τους δύο παίκτες, στον Παναθηναϊκό προσφέρουν στην ΑΕΚ και 400.000 ευρώ. Όπως και να έχει, το θέμα και του Τσιτέ αλλά και του Μπλάνκο θα απασχολήσει έντονα τους «πράσινους» αφού πλέον έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου.


* Περισσότεροι από 40.000 φίλοι του «τριφυλλιού» στο σημερινό (20:30, CONN-X TV) φιλικό με τη Τζένοα στο ΟΑΚΑ. Πρόκειται για την τελική πρόβα-τζενεράλε ενόψει πρωταθλήματος, με τους "πράσινους" να ετοιμάζονται να παραταχθούν με όλα τους τ' αστέρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: