ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

ΠΑΟ: Συνεχίζουν την αναζήτηση επιθετικού


Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού συνεχίζουν την αναζήτηση του επιθετικού που θα κάνει τα ρεπό του Σισέ.
Μέχρι 700-800 χιλιάδες ευρώ είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν, για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Νίκου Νιόπλια ο οποίος έχει ζητήσει ακόμα μία λύση για τη γραμμή κρούσης.
Ο αντιπρόεδρος του «τριφυλλιού», Δημήτρης Γόντικας, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην γίνει άλλη κίνηση, πριν βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία, όπως ο Κλέιτον και ο Μάντζιος.

Με δεδομένο ότι ο Έλληνας επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Νιόπλια, οι «πράσινοι» έχουν στο ρόστερ τους μόλις δύο καθαρόαιμους επιθετικούς, τον Σισέ και τον Πετρόπουλο. Ο Ιλάν, ο οποίος είναι ελεύθερος, βρίσκεται σταθερά στο ρεπορτάζ της ομάδας, αλλά πολύ δύσκολα θα υπάρξει επίσημη προσέγγιση στον παίκτη.

Από κει και πέρα, στους υποψήφιους προστέθηκε ο Ματέγια Κέζμαν που έχει προσιτό κασέ και μπορεί να αποδεσμευθεί χωρίς αντίτιμο από την Παρί Σεν Ζερμέν, στην οποία ανήκει, μια και δεν είναι απαραίτητος στην γαλλική ομάδα.

Η Καβάλα για Κλέιτον

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί -ως γνωστόν- να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Σίλβα Κλέιτον. Για τον Βραζιλιάνο έχουν ενδιαφερθεί -σε φιλολογικό επίπεδο- κάποιοι σύλλογοι του εξωτερικού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τον θέλει η Καβάλα.

Στις 20:30 το φιλικό με την ιταλική Τζένοα στο ΟΑΚΑ. Το παιχνίδι θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το CΟΝΝ-X TV.

Δεν υπάρχουν σχόλια: