ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ - Φενέρ: Προκαλούν οι Τούρκοι...

"Θα σηκώσουμε ξανά το πανό"...

 Άρχισαν (ξανά) τα όργανα οι Τούρκοι... Στο άκουσμα της κλήρωσης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Φενέρ… άρχισαν τα όργανα. «Πόλεμος» μηνυμάτων στο διαδίκτυο από τους οπαδούς των δύο ομάδων. Προκαλούν ασυστόλως και ποικιλοτρόπως οι Τούρκοι...

Σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το TWITTER και το FACEBOOK, αλλά και σε διάφορα φόρουμ αναρτήθηκαν πάρα πολλά μηνύματα και μάλιστα… εμετικά αναφορικά με την πατρίδα μας και τον
ΠΑΟΚ.

«Θα σηκώσουμε ξανά το πανό»

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα «SPORX.COM» οι Τούρκοι οπαδοί αλλά και οι αντίστοιχοι του ΠΑΟΚ, εκτόξευαν εκατέρωθεν ανακοινώσεις και απόψεις με την εκάστοτε πλευρά να καλεί την άλλην να μην πάρει εισιτήρια για το παιχνίδι.

Οι Τούρκοι όμως… ξέφυγαν εντελώς, μιας και σε μηνύματα τους γνωστοποιούν πως σε περίπτωση παρουσίας οπαδών του ΠΑΟΚ, στην Κωνσταντινούπολη, θα σηκώσουν για μία ακόμη φορά το «εμετικό» πανό που είχε σηκωθεί και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ του 2002 το οποίο απεικονίζει τον Μωάμεθ τον Πορθητή τον Δεύτερο, πάνω σε άλογο να ηγείται των οθωμανικών στρατευμάτων και να φωνάζει:

«Σκοτώνω εγώ για εσάς» αλλά και την αναγραφή του «Ινσταμπούλ από το 1453».

Σαφέστατα, η απόφαση θα παρθεί από τα υπουργεία εξωτερικών των δύο χωρών και ευχή όλων είναι η πρόληψη αλλά και η εξάλειψη τέτοιων κινδύνων που ελλοχεύουν με σκοπό την ομαλή μετάβαση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην ιστορική Κωνσταντινούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: