ΣΙΝΕ

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Τέλος ο Βρύζας από τον ΠΑΟΚ-Πάει στην Εθνική

Σε "διαζύγιο" οδηγήθηκαν τελικά ΠΑΟΚ και Ζήσης Βρύζας. Όπως όλα δείχνουν ο Βρύζας θα συνεχίσει την καριέρα του δίπλα στον Φερνάντο Σάντος, σε ρόλο βοηθού του Πορτογάλου.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Βρύζας αποφάσισαν απο κοινού, σε σημερινή συνάντηση, να μην ανανεώσουν τη συνεργασία τους.  Παράλληλα ο πρώην -πλέον- τεχνικός διευθυντής της ομάδας υπέβαλε την παραίτησή του από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστούν θερμά τον Ζήση Βρύζα για την καθοριστική συμβολή του στην υλοποίηση του πλάνου της τελευταίας τριετίας. Η συμμετοχή του υπήρξε πολύτιμη και η αγάπη του για την ομάδα αναμφισβήτητη. Του ευχόμαστε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία στη συνέχεια".

Η ανακοίνωση του Ζήση Βρύζα:

"Αποφασίσαμε από κοινού με τον Πρόεδρο να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Ως μέλος αυτής της προσπάθειας, από διάφορες μάλιστα θέσεις (Ποδοσφαιριστής, Τεχνικός Διευθυντής, Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος) πιστεύω ότι υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια, πάθος και υπευθυνότητα τον Σύλλογο. Υπήρξε ταύτιση απόψεων στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά ακόμη κι όταν διαφωνήσαμε, προσπαθήσαμε να συνθέσουμε τις διαφωνίες μας για το καλό του ΠΑΟΚ. Αισθάνομαι ότι ένας κύκλος έκλεισε κι ότι θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να μη συνεχιστεί η συνεργασία μας. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, Θόδωρο Ζαγοράκη για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου".

Τον τελευταίο καιρό, ο Ζήσης Βρύζας, δεν συμμετείχε στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, ενώ και οι σκέψεις και προτάσεις που έχει καταθέσει δεν είχαν γίνει αποδεκτές. Μάλιστα, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, φέρεται να του χρεώνει την επιλογή του Μάριο Μπερέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: