ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Εξαφανίστηκε τραπεζική υπάλληλος!



«Λυτούς και δεμένους» έχει βάλει η Αγροτική τράπεζα στην Κρέστενα Ηλείας για να εντοπίσει μια υπάλληλό της που πήρε το αυτοκίνητό της και εξαφανίστηκε, λίγη ώρα αφ’ ότου η διευθύντρια του υποκαταστήματος της έκανε παρατήρηση επειδή από τον λογαριασμό ενός πελάτη έλειπαν περίπου 30.000 ευρώ!

Ο ηλικιωμένος πελάτης παραπονέθηκε ότι από το λογαριασμό του έλειπαν χρήματα. Η διευθύντρια ρώτησε την υπάλληλο κι εκείνη της έδειξε μια χειρόγραφη απόδειξη ανάληψης υπογεγραμμένη από τον πελάτη που, ωστόσο, επέμεινε ότι δεν είχε υπογράψει ούτε παραλάβει ποτέ τα χρήματα! Αμέσως δόθηκε εντολή για περαιτέρω έρευνα.


Όμως, η υπάλληλος σηκώθηκε και έφυγε από την τράπεζα…Την επόμενη ημέρα, το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της τράπεζας την κατέγραψε να μπαίνει στην τράπεζα και να ανοίγει το χρηματοκιβώτιο. Από εκείνη την στιγμή αγνοείται, ενώ και ο σύζυγός της υποστηρίζει ότι δεν έχει δώσει σημεία ζωής!


Στην Κρέστενα πήγε κλιμάκιο της τράπεζας από την Αθήνα για να κάνει έλεγχο και να εξακριβώσει αν λείπει κάτι από το χρηματοκιβώτιο. Όμως, η υπάλληλος έχει πάρει μαζί της τα κλειδιά και δεν μπορούν να το ανοίξουν, αφού απαιτείται ειδικός συνδυασμός δύο κλειδιών! Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε κατηγορηθεί παλαιότερα για υπεξαίρεση και η υπόθεση εκκρεμεί στο εφετείο Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: