ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Τρεις νεκροί σε μετωπική στο Μεσολόγγι



Σε τραγωδία κατέληξε η απερισκεψία ενός οδηγού ΙΧ αυτοκινήτου να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων χωρίς να ελέγξει τον δρόμο, με αποτέλεσμα να πέσουν πάνω του δύο μηχανές! Τρεις άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί όταν τα οχήματα τυλίχτηκαν στις φλόγες και ένας τραυματίσθηκε ελαφρά!

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη στο 33 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, λίγο μετά τον κόμβο της Αγριλιάς, στο Μεσολόγγι. Το υπαίτιο αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τη μοτοσυκλέτα που κινούνταν προς το Αντίρριο και η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, ώστε το ΙΧ τυλίχτηκε στις φλόγες. Την ίδια στιγμή, ο οδηγός μιας δεύτερης μοτοσικλέτας που ακολουθούσε την πρώτη έχασε τον έλεγχο της και ανατράπηκε χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.


Από τα συντρίμμια των δυο πρώτων οχημάτων τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν τρία άτομα τα οποία είχαν καεί ζωντανά! Οι σοροί τους είχαν απανθρακωθεί και οι άνδρες του τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου που διενεργούν προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος προσπαθούν να εξακριβώσουν τις ταυτότητές τους από τα στοιχεία των οχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: