ΣΙΝΕ

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Αναχώρησε για τη Σκωτία και την πρόκριση


Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα αναχώρησε σήμερα το πρωί η αποστολή της ΑΕΚ για τη Σκωτία, όπου αύριο θα αναμετρηθεί με τη Νταντί Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
Κατά την αναχώρηση της αποστολής ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που θα της δίνει το προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

«Είμαστε έτοιμοι. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχουμε κάνει και από την απόδοση στα φιλικά παιχνίδια, με εξαίρεση το τελευταίο ματς με την Καλλιθέα. Πιστεύω πως αν η ΑΕΚ είναι αυτή που ήταν στα φιλικά, θα πάρουμε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα.

Σε ερώτηση σχετική με την αγωνιστική κατάσταση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, αλλά και τη δυναμικότητα της Νταντί ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε: «Ο Ντιόπ δεν είναι 100% έτοιμος. Τον έχουμε μαζί μας, αλλά ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα αρχίσει στο παιχνίδι. Η Νταντί είναι επικίνδυνη ομάδα και δυνατή, με πολύ καλή φυσική κατάσταση και πάθος. Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα δυο-τρεις παίκτες, όπως ο Ντέιλι, που είναι γρήγορος επιθετικός, ο Ντίξον και ο Κένεθ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: