ΣΙΝΕ

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Πόρτα εξόδου σε Ντάρμπισάιρ

Ο Ισπανός δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή του αγώνα τον Ματ Ντάρμπισάιρ, ο οποίος θα είναι ο πρώτος από το υπάρχον ρόστερ της ομάδας που θα αποτελέσει παρελθόν.
To τετ-α-τετ με τον Ντάρμπισάιρ
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τον Ματ Ντάρμπισάιρ για το αυριανό φιλικό παιχνίδι. Ο Ισπανός τεχνικός μετά το τέλος της προπόνησης είχε ένα τετ-α-τετ με τον Άγγλο επιθετικό στο οποίο τον ενημέρωσε τους λόγους που τον απέκλεισε.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο "Ντάρμπι" αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα σύντομα καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού.
Έτσι θα γίνει προσπάθεια για να αποχωρήσει ο παίκτης για τον οποίο η προηγούμενη διοίκηση είχε δώσει την Μπλάκμπερν περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ.
Ήδη υπάρχουν έντονες φήμες πως ο Ντάρμπισάιρ θα επιστρέψει στη χώρα του και συγκεκριμένα στη Μπέρμιγχαμ στην οποία θα δοθεί δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν.
Με την αποχώρηση του Ντάρμπισάιρ ανοίγει και ένα μεγάλο κενό στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Πλέον είναι... ηλίου φαεινότερο πως οι Πειραιώτες θα κινηθούν για την απόκτηση τουλάχιστον ενός επιθετικού.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε -και στην πρώτη του θητεία στον "ερυθρόλευκο" πάγκο- είχε δείξει να μην υπολογίζει για βασικό τον Βρετανό ο οποίος συνήθως αποτελούσε μια από τις αλλαγές. Ο Βαλβέρδε μετά το παιχνίδι με τη Ρόμα θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και τις αποδεσμεύσεις που πρόκειται να γίνουν και ο "Ντάρμπι" φαίνεται να είναι ο πρώτος που θα αποτελέσει παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: