ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Συνελήφθη τσαντάκιας στο Ηράκλειο



Σε πραγματικό εφιάλτη είχε εξελιχθεί για τις γυναίκες που περπατούσαν ανυποψίαστες στους δρόμους του Ηρακλείου ο 24χρονος τσαντάκιας που συνελήφθη πριν από λίγο καιρό… Στις 19 αρπαγές τσαντών που ομολόγησε ότι είχε κάνει από τις αρχές του έτους, προστέθηκαν άλλες 52 που εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και ακολουθούν και άλλες!


Ο νεαρός έκανε… υπερωρίες με τη μοτοσικλέτα του, γυρίζοντας σε διάφορα σημεία της πόλης και αρπάζοντας τσάντες από τις 7 Απριλίου του 2009! Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 130 γυναικείες τσάντες, ανδρικά και γυναικεία πορτοφόλια, 90 ταυτότητες, 45 άδειες οδήγησης, 80 κάρτες τραπεζών, 13 κινητά, 700 ευρώ και μεγάλος αριθμός έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα γυναικών!


Αρκετά από τα θύματα του νεαρού κακοποιού, που είχε ακόμη στην κατοχή του μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς, αναγνώρισαν τα κλεμμένα αντικείμενα και τα παρέλαβαν. Ωστόσο, πάρα πολλά παραμένουν ακόμη στα γραφεία της Αστυνομίας και εικάζεται ότι οι αρπαγές στις οποίες εμπλέκεται ο 24χρονος θα ξεπεράσουν τις 200!

Δεν υπάρχουν σχόλια: