ΣΙΝΕ

Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο ΟΑΚΑ

Σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γεωργίου Νικητιάδη που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 265/2.8.2010 διορίστηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α.) αποτελούμενο από τα κάτωθι μέλη:

1. Γρύλλη Λάζαρο του Δημητρίου (Δικηγόρο) ως Πρόεδρο και αναπληρωτή τον Ισμαήλο Γεώργιο του Σπυρίδωνα.


2. Απόκη Δημήτριο του Ιωάννη (Δημοσιογράφο) ως Αντιπρόεδρο και αναπληρωτή τον Οικονόμου Αντώνιο του Θωμά.


3. Παραβαντή Γεώργιο του Κυριάκου (Δικηγόρο) ως Γραμματέα και αναπληρωτή τον Κοντογεώργη Αθανάσιο του Παναγιώτη.


4. Κωτσήρα Γεώργιο του Βασιλείου (Υπάλληλο Υπουργείου Οικονομίας) και αναπληρώτρια τη Χατζάκου Αικατερίνη του Δημητρίου.


5. Δρυμώνα Σταύρο του Πολυδώρου (Ελευθ. Επαγγελματία) και αναπληρώτρια την Καρυοφύλλη Ιωάννα του Γεωργίου.


6. Βαρλάνη Ελένη του Ευαγγέλου (Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής) και αναπληρώτρια την Καραγιάννη Μαγδαλληνή του Γαρυφάλλου.


7. Σπηλιωτόπουλο Κωνσταντίνο του Παναγιώτη (Αρχιτέκτων Μηχανικό) και αναπληρωτή τον Τρομάρα Θεόδωρο του Νικολάου.


8. Βασιλειάδη Αθανάσιο του Χρήστου (Καθ. Φυσικής Αγωγής) και αναπληρωτή τον Κατσώρα Βασίλειο του Αποστόλου που προτάθηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΕ.


9. Καρρά Ιωάννη του Αποστόλου (Συντ. ΟΤΕ) και αναπληρωτή τον Τιμανόπουλο Θωμά του Αντωνίου που προτάθηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΕ.


10. Φυσετζίδη Μιχαήλ του Μενελάου (Καθ. Φυσικής Αγωγής) και αναπληρωτή τον Χατζηαθανασίου Χρήστο του Βασιλείου που προτάθηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΕ.


11. Χατζημιχάλη Δημήτριο του Μιχαήλ (Δικηγόρο) και αναπληρωτή τον Τσαμεσίδη Αντώνιο του Κωνσταντίνου που προτάθηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΕ.


12. Πατούλη Γεώργιο του Ευθυμίου (Δήμαρχο Αμαρουσίου) και αναπληρωτή τον Σταθούλη Σπυρίδωνα του Γεωργίου που προτάθηκαν από το Δήμο Αμαρουσίου.


13. Τσαρούχα Παναγιώτη του Γεωργίου (Ιατρός, Υπάλληλος Ο.Α.Κ.Α.) και αναπληρωτή τον Σπανό Νικόλαο του Παναγιώτη (Υπάλληλο Ο.Α.Κ.Α.) που προτάθηκαν από το Σωματείο των εργαζομένων στο Ο.Α.Κ.Α.


Η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής και δεν προκαλείται καμία δαπάνη σε βάρος του Κρατικού Προϋπολογισμού διότι από τον Κανονισμό Λειτουργίας του Ο.Α.Κ.Α. δεν προβλέπεται αμοιβή για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: