ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Πανέτοιμος ο Άρης να σφραγίσει το εισιτήριο

Πανέτοιμος ο Άρης να σφραγίσει το εισιτήριο
Με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και με όλα τα στελέχη του ετοιμοπόλεμα, θα παραταχθεί ο Αρης κόντρα στη Γιαγκελόνια το βράδυ της Πέμπτης (20.45) στο "Κλεάνθης Βικελίδης. Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το πρωί της Τετάρτης (4/8) με μία προπόνηση από την οποία δεν έλειψε κανείς. 
 

Κανονικά προπονήθηκε και ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ, ο οποίος θα πάρει κανονικά θέση στην 11άδα ως παρτενέρ του Κόκε στην επίθεση.
Η πιθανή σύνθεση του Αρη (με διάταξη 4-4-2): Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Γκιάρο, Λαζαρίδης, Ναφτί, Τόχα, Κάλβο, Χαβίτο, Κόκε, Τσέζαρεκ.
Ο Κούπερ

Στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης, ο Έκτορ Ραούλ. Κούπερ τόνισε: «Τώρα ήρθαμε να παίξουμε το δεύτερο ημίχρονο. Το πιο σημαντικό είναι να αφήσει πίσω το σκορ του πρώτου αγώνα και να κοιτάξει τον αυριανό αγώνα. Για να κερδίσουμε το παιχνίδι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι μόνο με νίκη θα περάσουμε. Η ομάδα μας πρέπει να είναι προσεκτική στον αγωνιστικό χώρο. Η Γιαγκελόνια είναι καλή ομάδα. Έχει ταχύτητα και τεχνική και πρέπει να τους προσέξουμε.

Δεν πρέπει να εμπιστευτούμε το σκορ του πρώτου αγώνα. Να βγούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε. Αυτό θα είναι το πιο σημαντικό για να έρθει η πρόκριση. Να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι. Θα είναι κατάμεστο το γήπεδο με τον κόσμο. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν εκπλήξεις. Δεν εφησυχάζουμε. Τις τελευταίες μέρες δουλέψαμε κάτι που δεν κάναμε καλά στο τελευταίο παιχνίδι και αυτό έχει να κάνει με την κυκλοφορία της μπάλας. Πάντοτε η κατοχή είναι σημαντική. Θα έλεγα ότι στο παιχνίδι με την Γιαγκελόνια υστερούσαμε στην κατοχή και αυτό θέλουμε να το βελτιώσουμε».
Οσο για το αν θα προσθέσει καινούργια πράγματα στο παιχνίδι του Άρη, σχολίασε: «Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται ένας συγκεκριμένος χρόνος για να προσθέσεις καινούργια στοιχεία μέσα στην ομάδα. Υπάρχουν όμως και βασικές κινήσεις να τις δουλέψεις και να τις βελτιώσεις. Αν καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα συμπαγές σύνολο και αρχίσεις να προσθέτεις τότε δεν θα υπάρχει αναρχία. Δεν μου αρέσει η αναρχία.
Όπως εμείς κοιτάμε τον αντίπαλο έτσι και αυτοί μας μελετούν. Μας ξέρουν και πρέπει να κάνουμε διαφορετικά πράγματα. Σίγουρα δεν λέω ότι αν αλλάξεις κάποιους παίκτες θα έχεις και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Όμως πρέπει να προσθέσεις και καινούργια πράγματα στο παιχνίδι σου. Σίγουρα οι ατομικές ενέργειες των παικτών βοηθάνε, ωστόσο μια ομάδα δουλεύει καλύτερα όταν είναι οργανωμένη. Δουλέψαμε πάνω στην οργάνωση και όλα θα γίνουν πιο εύκολα στο παιχνίδι μας».
Σε ερώτηση να πει το αν θα προχωρήσει αλλαγές στην βασική 11άδα, τόνισε: «Σίγουρα θα κοιτάξουμε με διαφορετική οπτική καθώς παίζουμε εντός έδρας. Όμως δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε τρανταχτές αλλαγές στο παιχνίδι μας. Άλλωστε στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα μου έπαιξε καλά».
Μιλώντας για την Γιαγκελόνια, τόνισε: «Στην Πολωνία αγωνίστηκαν παίκτες που είναι αρκετά καλοί από το κέντρο και μπροστά. Είναι μια ομάδα που γίνεται πολύ επικίνδυνη όταν έχει την μπάλα στην κατοχή της. Έκανε καλό παιχνίδι απέναντι σε εμάς. Δεν στηρίζεται στις ατομικές ενέργειες των παικτών της, αλλά στην ομαδική δουλειά».
Για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης, δήλωσε: «Αυτήν την στιγμή η ομάδα μου βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε τώρα είναι να προσαρμοστεί η φυσική κατάσταση με την ποιότητα των παικτών. Δεν θα ψάξω να βρω δικαιολογίες. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα. Οι παίκτες είναι έτοιμοι να παίξουν όπως πρέπει, να κερδίσουν την πρόκριση και να βρεθούν στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: