ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Η Ρωσία το χρυσό



Η Ρωσία ήταν για ακόμη μια φορά η μεγάλη νικήτρια στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης αφού πήρε το χρυσό στον τελικό που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο πλαίσιο της 4ης ημέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης.

Οι Ναταλία Ιστσένκο, Ελβίρα Χασιάνοβα, Ντάρια Κορόμποβα, Αλεξάντρα Πάτσκεβιτς, Σβετλάνα Ρομάσινα, Άλα Σίσκινα, Ανζέλικα Τιμάνινα και Αλεξάντρα Ζούεβα βαθμολογήθηκαν με 99.000 και ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας στις δύο επόμενες θέσεις τις ομάδες της Ισπανίας (96.900) και της Ουκρανίας (92.800).

Στο μεταξύ, ο Ιταλός Βαλέριο Κλέρι, ο οποίος είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καναδά, τον περασμένο μήνα, πήρε την πρώτη θέση στα 25χλμ και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μαραθώνιας κολύμβησης που διεξάγεται στη λίμνη Μπάλατον. Ο Κλέρι , ο οποίος είχε κατακτήσει την Τετάρτη το ασημένιο μετάλλιο στα 10 χιλιόμετρα των ανδρών, κάλυψε την απόσταση σε 5 ώρες, 16 λεπτά και 38.3 δευτερόλεπτα και άφησε στις δύο επόμενες θέσεις δύο Γάλλους, τον Μπερτράν Βεντούρι και τον Ζοάν Εντέλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: