ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Καθημερινό αλκοτέστ για τους παίκτες κολομβιανής ομάδας!

Το ξενύχτι και το ποτό αρέσουν πολύ στους ποδοσφαιριστές της Atletico Junior, στην πόλη Barranquilla της Κολομβίας, αλλά ο προπονητής της ομάδας, Diego Umana, βρήκε τον τρόπο ώστε να σταματήσουν να πηγαίνουν μεθυσμένοι στην προπόνηση: Θα τους υποβάλλει καθημερινά σε αλκοτέστ!

Αφορμή για τη λήψη δραστικών μέτρων ήταν ένα ολονύχτιο πάρτι στο οποίο συμμετείχαν τουλάχιστον τρεις παίκτες, οι Haider Palacio, Carlos Bacca και Roman Torres, όπως φαίνεται από το βίντεο που «τραβήχτηκε» μέσω κινητού τηλεφώνου. Το άλλο πρωί, οι τρεις «ξενύχτηδες» πήγαν κανονικά στην προπόνηση και μάλιστα συμπεριλήφθηκαν στη βασική ενδεκάδα του αγώνα που ακολουθούσε δύο μέρες αργότερα, αφού το σκάνδαλο δεν είχε ξεσπάσει ακόμα.

Όταν διέρρευσε το σχετικό βίντεο, οι παίκτες αρνήθηκαν ότι είχαν γλεντήσει υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά ο Diego Umana ήταν έξαλλος και πέρασε στην αντεπίθεση. Προειδοποίησε ότι από εδώ και πέρα στο προπονητικό κέντρο της Atletico Junior θα υπάρχουν μηχανήματα για αλκοτέστ και ότι οι παραβάτες θα τιμωρούνται με αποπομπή από την ομάδα...

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ από το γλέντι των Κολομβιανών παικτών και την οργισμένη αντίδραση του προπονητή τους: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: