ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΑΡΗΣ: Κατάληψη στη Βιέννη!


Πάνω από 1000 Αρειανοί στην Αυστρία.

Άρης αναχώρησε σήμερα το πρωί για τη Βιέννη, όπου θα υπερασπιστεί αύριο στη ρεβάνς με την Αούστρια το «χρυσό» 1-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Ντάρσι Νέτο παραχώρησε δηλώσεις για τον αγώνα κι αφού χαρακτήρισε «εύθραυστο» το σκορ της πρώτης αναμέτρησης τόνισε ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα παίξουν το παιχνίδι τους.

«Ο Άρης δεν θα έχει παθητικό ρόλο. Από το ξεκίνημα θα πιέσουμε, θα κάνουμε το παιχνίδι μας κα θα επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Το 1-0 είναι εύθραυστο σκορ, ωστόσο εμείς θα παίξουμε για την πρόκριση», επεσήμανε ο 29χρονος παίκτης.

«Είμαστε έτοιμοι»

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της «κίτρινης» ΠΑΕ, Δημήτρης Σαρρής, ανέφερε: «Ελπίζουμε όλα πάνε καλά. Η ομάδα είναι έτοιμη. Υπάρχει εμπιστοσύνη σε παίκτες και προπονητή. Το 1-0 είναι εύθραυστο και πολύ πονηρό σκορ. Ωστόσο μας δίνει ένα προβάδισμα», τόνισε και επιβεβαίωσε για το δυναμικό «παρών» του κόσμου της ομάδας:

«Κάθε γήπεδο είναι σαν το Κλεάνθης Βικελίδης. Σίγουρα θα υπάρχουν 1100 οπαδοί του Άρη από τη Θεσσαλονίκη καθώς και ομογενείς».

Η αποστολή

Στην αποστολή ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ πήρε και τους 21 ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA. Πιο συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους Σάκη Πρίττα, Θέμη Κουλουχέρη, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Μεντί Ναφτί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Γρηγόρη Παπαζαχαρία, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.

Τα πλάνα

Όσον τα πλάνα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Σηφάκης. Δεξιά στην άμυνα θα παίξει ο Νέτο, αριστερά ο Μίσελ, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Γκιάρο και πιθανότατα Λαζαρίδη (αντί Οριόλ). Στα χαφ λογικά θα αγωνιστούν οι Ναφτί και Τόχα με τον Κάλβο αριστερά και τον Χαβίτο δεξιά. Στην επίθεση θα παίξουν οι Τσέζαρεκ-Κόκε.

Το πρόγραμμα στη Βιέννη

Η προπόνηση του Αρη επί αυστριακού εδάφους θα πραγματοποιηθεί την ώρα έναρξης του αγώνα, δηλαδή στις 19:00 (20:00 ώρα Ελλάδας). Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Αρη θα πραγματοποιηθεί λίγη ώρα νωρίτερα, στις 18:15 (τοπική ώρα). Η προπόνηση του Αρη θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ τα πρώτα 20 λεπτά. Ο προπονητής της αυστριακής ομάδας, Καρλ Νταξμπάχερ, θα μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στις 11:00 τοπική ώρα (12:00 Ελλάδας) στην αίθουσα συνεντεύξεων του «Φραντς Χορ Στάντιον».

Τα ξημερώματα η επιστροφή

Οι Θεσσαλονικείς θα επιστρέψουν στην Ελλάδα αμέσως μετά το ματς, με την άφιξη να υπολογίζεται γύρω στις 4 τα ξημερώματα. Είναι φυσικό, μάλιστα, ότι αν γυρίσουν με την πρόκριση θα τύχουν αποθεωτικής υποδοχής από πολύ κόσμο παρά το προχωρημένο της ώρας.

(sportdog)

Δεν υπάρχουν σχόλια: