ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Γαλανόλευκος Φάρος: «Δεν θα ξανακατεβάσουμε το κεφάλι μας»!

Καυστική ανακοίνωση με αποδέκτη την ΕΠΟ εξέδωσε ο Γαλανόλευκος Φάρος με αφορμή τη διάθεση των εκτός έδρας εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας. Μάλιστα, ο σύνδεσμος της «γαλανόλευκης» αποφάσισε να απέχει από τον αγώνα με την Γεωργία στο Καραϊσκάκη και να κρεμάσει τα πανό του ανάποδα στο παιχνίδι με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμπεριφορά της Ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση

«Σε λίγες μέρες η Εθνική μας ξεκινάει την μάχη της για τα προκριματικά του ΕΥΡΟ 2012.

Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ υπάρχει 7 χρόνια δίπλα στην Εθνική μας, αισθάνεται την υποχρέωση να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη από τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας, γιατί για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου μας, αποφασίσαμε να απέχουμε από αγώνα τους εντός έδρας. Αποφασίσαμε σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ να μην βρίσκεται στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, στο πρώτο αγώνα της ΕΘΝΙΚΗΣ μας με αντίπαλο την ΓΕΩΡΓΙΑ, στις 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010.

Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ, βλέποντας την αδιαφορία της ΕΠΟ προς των Έλληνα φίλαθλο, αποφάσισε κανένα μέλος του να μην αγοράσει εισιτήρια διαρκείας. Δεν είναι δυνατόν από την μια να μας παρακαλούν να αγοράσουμε εισιτήρια διαρκείας και από την άλλη να μην μας δίνουν εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα στην ΚΡΟΑΤΙΑ, και να αναγκαζόμαστε να τα αγοράζουμε στη “μαύρη” αγορά.

Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ αποφάσισε ότι στον αγώνα του ΖΑΓΚΡΕΜΠ με την ΚΡΟΑΤΙΑ, να κρεμάσει τα πανό του όλα ΑΝΑΠΟΔΑ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, για την αντιμετώπιση του συλλόγου μας από την ΕΠΟ.

Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ, επτά χρόνια τώρα, βρίσκεται πάντα δίπλα στην ΕΘΝΙΚΗ μας, γιατί είναι καθήκον και υποχρέωση του συλλόγου μας να στηρίζει τους ΔΙΕΘΝΕΙΣ μας. Δυστυχώς όμως, αντί η ΕΠΟ να μας βοηθάει, προσπαθεί να μας δημιουργήσει όσα περισσότερα προβλήματα μπορεί. Μας θεωρεί τουριστικό γραφείο, επειδή καταφέρνουμε και πάμε τον Έλληνα φίλαθλο στο εξωτερικό. Μας αναφέρει ότι αν θέλουμε εισιτήρια για τους εκτός έδρας αγώνες της Εθνικής μας, να μην απευθυνόμαστε σε αυτούς, αλλά στο τουριστικό χορηγό της ομοσπονδίας.

Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ θα είναι παρών και στην ΚΡΟΑΤΙΑ.

Ο ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟΣ ΦΑΡΟΣ στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, από την συμπεριφορά του έμμισθου υπαλλήλου της ΕΠΟ, δηλώνει ότι πλέον δεν θα ξανακατεβάσει το κεφάλι του. Ανοίξαμε πόλεμο με το κατεστημένο των μαύρων εισιτηρίων. Φτάνει πια Δεν μπορεί ο σύλλογος να αντιμετωπίζεται ως τουριστικό γραφείο. Ζητάμε αυτά που δικαιούμαστε ως σύλλογος φίλων ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: