ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Τα ονόματα που μπαίνουν και βγαίνουν από τους πίνακες. (Θάνος στην Σούπερ Λίγκα)

Αυτοί στην ΕΠΟ συνεδριάζουν για να ανακοινώσουν τους πίνακες σε Σούπερ Λίγκα, Β' Εθνική και Γ' Εθνική.
 Το SoccerPlus έμαθε ποιες αποφάσεις έχουν ληφθεί, ποιό παρασκήνιο υπήρξε γύρω από τα διάφορα ονόματα και πριν η ΕΠΟ γνωστοποιήσει τις τελικές αποφάσεις φέρνει στο φως ένα μέρος από τις συζητήσεις που γίνονται στα γραφεία της ομοσπονδίας στο Γουδί.

Οι αλλαγές που θα γίνουν στον πίνακα της Σούπερ Λίγκας θα ειναι από πέντε εως εξι διαιτητες. Ο αριθμος θα παραμείνει 22.

Ποιοι θα βγουν από τον πίνακα

Φαβορί για να βγουν εκτός πίνακα είναι οι Γιάχος, Κωνσταντινέας και
Γιαννόπουλος. Επισφαλής είναι και η θέση του Κύρκου λόγω της άσχημης περσινης χρονιάς των αρκετών παραπομπών που είχε. Ωστόσο η περίπτωσή του παρουσιάζει ιδιαιτερότητες. Υπήρχε σκέψη να φαγωθεί ο διεθνής Βασίλης Παμπορίδης όμως σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέμβαση του αναπληρωτη προέδρου της ΕΠΟ, Βασίλη Χατζηαποστόλου απομακρύνει το ενδεχόμενο.

Αρνητικές σκέψεις έγιναν και για τον Ντάκο. Επίσης υπάρχει η πιθανότητα να βρεθεί εκτός πινάκων ο Παπασταμάτης στην περίπτωση που ανέβει την κατηγορία ο προερχόμενος από την ίδια ένωση (Αθήνας), Δημητρόπουλος. Εκτός και αν ο Παπασταμάτης πάρει μια θέση έκπληξη...

Ποιοι ανεβαίνουν στην Σούπερ Λίγκα

Οι διαιτητές που αυτή την στιγμή φέρονται ως επικρατέστεροι να ανέβουν στον πίνακα της Σούπερ Λίγκας είναι οι Νίτσιος (Ιωαννίνων), Ζαχαριάδης (Θεσσαλονίκης), Μάνταλος (Αθήνας), Σέγκος (Εύβοιας), Θάνος (Γρεβενών).

Δεν υπάρχουν σχόλια: