ΣΙΝΕ

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

«Μπορεί να βομβαρδίσει τις αντίπαλες εστίες ο Πάντελιτς»!

Ο Μάρκο Πάντελιτς μπορεί να βομβαρδίσει τις αντίπαλες εστίες, όπως δήλωσε στο «Φως» ο Ράντομιρ Άντιτς για το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού. «Έχει τρομερή αίσθηση του γκολ και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έκανε μια εξαιρετική επιλογή», δήλωσε ο τεχνικός της εθνικής Σερβίας. «Δεν θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα προσαρμογής», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άντιτς

Ένα σχόλιό σας για τον Μάρκο Πάντελιτς, που απομένουν τα τυπικά για να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού;

«Δεν μου αρέσει να μιλάω ξεχωριστά για τους παίκτες της Εθνικής Σερβίας. Αυτό που έχω να πω, όμως, για τον Πάντελιτς είναι ότι πρόκειται για έναν επιθετικό με όλη τη σημασία της λέξης. Έχει την αίσθηση του γκολ και πιστεύω ότι κάθε ομάδα θα τον ήθελε στο ρόστερ της. Από την άλλη, θα πρέπει και ο προπονητής να του δώσει λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας του ομάδας».

Πιστεύετε ότι θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα προσαρμογής; Σας ρωτάω γιατί ο Πάντελιτς είναι ένα παιδί που μεγάλωσε στην Ελλάδα και γνωρίζει πολύ καλά ελληνικά.

«Δεν θα χρειαστεί μεγάλο διάστημα προσαρμογής, αλλά πάντοτε οι νέοι παίκτες σε μια ομάδα χρειάζονται τον χρόνο τους».

Ο Ολυμπιακός έψαχνε έναν επιθετικό που θα βομβάρδιζε τις αντίπαλες εστίες. Τον βρήκε τελικά στο πρόσωπο του Πάντελιτς;

«Ναι! Είναι τέτοιος ποδοσφαιριστής. Όπως σας είπα και πριν, έχει τρομερή αίσθηση του γκολ και πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έκανε μια εξαιρετική επιλογή. Δεν το λέω μόνο επειδή τον έχω σαν παιδί μου, αλλά επειδή ο Μάρκο πράγματι είναι ποδοσφαιριστής με το ένστικτο του εκτελεστή».

Είχατε μιλήσει μαζί του;

«Πολλές φορές, αλλά δεν θέλω να αποκαλύψω το περιεχόμενο της συζήτησής μας. Να είστε σίγουροι, πάντως, ότι χαίρεται που έρχεται στην Ελλάδα, γιατί τη θεωρεί δεύτερη πατρίδα του. Δεν θα ξεχάσει ποτέ πόσο πολύ τον βοήθησαν οι Έλληνες στα πρώτα βήματα της καριέρας του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: