ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Το ανθρωπόμορφο τέρας της Θεσσαλονίκης

Το ανθρωπόμορφο τέρας της Θεσσαλονίκης
Το ανθρωπόμορφο τέρας της Θεσσαλονίκης που ικανοποιούσε για χρόνια ολόκληρα τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις πάνω στα άγουρα κορμιά δεκάδων ανήλικων αγοριών κατάφεραν να πιάσουν στο «καρτέρι» τους οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τη στιγμή μάλιστα που προσπαθούσε να «ψαρέψει» ένα 14χρονο παιδί σε στέκι νεολαίας στην περιοχή της Τούμπας!

Η είδηση της σύλληψης του 37χρονου με το αρρωστημένο πάθος, αλλά και τα όσα ομολόγησε με περίσσια ψυχραιμία στους αστυνομικούς έχουν προκαλέσει σοκ και ανατριχίλα στους κατοίκους της πόλης και κυρίως στους γονείς που είχαν χάσει τον ύπνο τους. Για δέκα ολόκληρα χρόνια, στις παιδικές χαρές, στα Ιντερνετ καφέ, στα μπιλιαρδάδικα και τα πάρκα της πόλης ο 37χρονος δράστης σεργιάνιζε ανενόχλητος και έστηνε «παγίδες» στα ανυποψίαστα αγόρια προσπαθώντας να περάσει μαζί τους λίγες στιγμές αρρωστημένου πάθους. Θύματά του έχουν πέσει τουλάχιστον δεκαέξι αγόρια, όπως ο ίδιος ομολόγησε, ηλικίας από 13 ώς 17 ετών. Τα δεκατέσσερα ήταν από διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και δη της Τούμπας, ενώ τα άλλα δύο ήταν από την Αθήνα όπου διαμένει η μητέρα του.

Το κουβάρι της φρικιαστικής δράσης του 37χρονου άρχισε να ξετυλίγεται στα τέλη του περασμένου Μαΐου, όταν μια 39χρονη γυναίκα, μητέρα ενός 14χρονου αγοριού, μετέβη στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης και κατήγγειλε ότι βρήκε στο κινητό τηλέφωνο του παιδιού της χυδαία σεξουαλικά μηνύματα από έναν άγνωστο άνδρα. Η γυναίκα πανικοβλημένη και έχοντας καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί κατέφυγε στην αστυνομία ζητώντας να συλληφθεί άμεσα ο άνθρωπος που είχε ασελγήσει στον γιο της. Οπως διαπιστώθηκε, ο 37χρονος, τον Ιανουάριο του 2009, είχε προσεγγίσει το 13χρονο τότε αγόρι και αφού το δελέασε προσφέροντάς του χρήματα και αρώματα, το οδήγησε στο σπίτι του, στην περιοχή της Τούμπας, όπου και ικανοποίησε το αρρωστημένο πάθος του. Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί. Τον Μάρτιο του 2010 άρχισε να στέλνει ξανά μηνύματα στο μικρό αγόρι, τόσο στο κινητό του τηλέφωνο όσο και μέσω γνωστής ηλεκτρονικής σελίδας του Ιντερνετ.

Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, ο 37χρονος επικοινώνησε με τον ίδιο τρόπο με το παιδί και έκλεισε ραντεβού στην περιοχή της Τούμπας. Οταν όμως πήγε στο σημείο, εκεί τον περίμενε ενήλικας άνδρας, αστυνομικός της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο οποίος του πέρασε με τη βοήθεια συναδέλφων του χειροπέδες. Σε έλεγχο που έγινε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένες φωτογραφίες με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων, τις οποίες είχε κατεβάσει από το Ιντερνετ. Αρχικά, οι αστυνομικοί εκτίμησαν ότι είχαν να κάνουν με έναν ακόμη παιδόφιλο. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της πολύωρης ανάκρισής του ο δράστης άρχισε να απαριθμεί με κάθε λεπτομέρεια τις σεξουαλικές επαφές που είχε με ανήλικα αγόρια τα τελευταία δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην ομολογία του, όλα ξεκίνησαν το 2000 όταν και κατάφερε να πείσει ένα ανήλικο παιδί να συνευρεθεί μαζί του ερωτικά. Ο δράστης, αφού επέλεγε το υποψήφιο θύμα, το προσέγγιζε και το δελέαζε με μικρά χρηματικά ποσά, μικρά δώρα, αρώματα και άλλα αντικείμενα και έπειτα το οδηγούσε στο σπίτι του στην Τούμπα. Οπως αποκάλυψε ο ίδιος, είχε καταφέρει να έρθει σε σεξουαλική επαφή με τουλάχιστον δεκαέξι παιδιά, ενώ αρκετά άλλα τα εξανάγκαζε να τον θωπεύουν μέχρι να εκσπερματώσει. Οι διωκτικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό όλων των θυμάτων του 37χρονου και όπως εκτιμούν, ο αριθμός τους αναμένεται ακόμη και να διπλασιαστεί τις επόμενες μέρες. Παράλληλη έρευνα διενεργείται και στην Αθήνα όπου άνδρες της Ασφάλειας ερεύνησαν εξονυχιστικά και το σπίτι της μητέρας του.

Εις βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκων, ασέλγεια σε ανηλίκους έναντι αμοιβής και κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων. Ο 37χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, η οποία του άσκησε ποινικές διώξεις για αποπλάνηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια και τον παρέπεμψε στον β’ ειδικό ανακριτή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ...

ΠΙΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 10...