ΣΙΝΕ

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Στην Άγκυρα η αποστολή της εθνικής

Στην Άγκυρα βρίσκεται η εθνική ομάδα μπάσκετ ενόψει του Μουντομπάσκετ της Τουρκίας που ξεκινάει το Σάββατο. Στην αποστολή της εθνικής υπάρχει ανησυχία μόνο για το ποινολόγιο που θα ανακοινώσει η ΦΙΜΠΑ ( πιθανόν μέχρι το βράδι) για τα επεισόδια με τη Σερβία στο κύπελλο «Ακρόπολις».

Ουσιαστικό κίνδυνο τιμωρίας διατρέχουν οι Φώτσης, Τσαρτσαρής και Σχορτσιανίτης και όλοι ελπίζουν οι ποινές να είναι μικρές ώστε η ομάδα να μπορέσει να νικήσει τα απαραίτητα παιχνίδια του ομίλου για να περάσει στην δεύτερη φάση.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική έχει θεωρητικά εύκολα πρεμιέρα το Σάββατο απέναντι στην Κίνα κι ένα πιο δύσκολο το Πουέρτο Ρίκο, αλλά μετά το ρεπό της Δευτέρας κοντράρεται με τη διοργανώτρια Τουρκία την Τρίτη, σε ένα ματς που ίσως κρίνει την πρωτιά στον τρίτο όμιλο του Μουντομπάσκετ. Ακολουθούν οι αγώνες με Ακτή Ελεφαντοστού και Ρωσία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα χαλάρωμα, ενώ για την Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις, πρωινή και απογευματινή, εν όψει της πρεμιέρας με την Κίνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: