ΣΙΝΕ

Κυριακή 22 Αυγούστου 2010

Στο Καρπενήσι ο Ολυμπιακός



Στο Καρπενήσι έφτασε σήμερα η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό μέρος της προετοιμασίας της, εν όψει της νέας σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν στις 10:45 π.μ. από τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τους Βαγγέλη Αγγέλου και Μίλαν Τόμιτς να ηγούνται της αποστολής, και έφτασαν στον τελικό προορισμό τους στις 15:00 το μεσημέρι.


Η ομάδα του Πειραιά θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου.


Αμέσως μετά θα επιστρέψει στη βάση της, όπου θα συνεχίσει τη δουλειά, περιμένοντας την επιστροφή του Ντούσαν Ίβκοβιτς και των διεθνών παικτών της.


H αποστολή του Ολυμπιακού: Παπαλουκάς, Νεστέροβιτς, Μαυροκεφαλίδης, Γλυνιαδάκης, Σλούκας, Πελεκάνος, Έρτσεγκ, Κατσίβελης, Καραθανάσης, αλλά και οι βοηθητικοί στην προετοιμασία Δεμερτζής, Χαριτόπουλος, Παπαντωνίου, Γιαννουλάκος, Γιαννόπουλος και Καμπούρης.


Στο Καρπενήσι δεν ταξίδεψαν οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, καθώς και ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Ντούσαν Ίβκοβιτς, που είναι προπονητής της Εθνικής Σερβίας.


Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ για τη νέα σεζόν που ξεκίνησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Παπαλουκάς, είπε: «Ένας κύκλος της ομάδας έκλεισε κι ένας καινούργιος άνοιξε. Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τον κόουτς Ίβκοβιτς, γιατί αυτά που έχει πετύχει στην καριέρα του μιλούν από μόνα τους. Χαίρομαι που σ’ αυτό το νέο κύκλο που άνοιξε θα συνεργαστώ και πάλι με τον κ. Ίβκοβιτς και νομίζω ότι αυτή η επιλογή ήταν ό,τι καλύτερο για το επόμενο βήμα του Ολυμπιακού», σχολίασε ο έμπειρος γκαρντ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα νέα πρόσωπα που θα υπάρχουν και στο ρόστερ της ομάδας: «Το γεγονός ότι τα παιδιά που ήρθαν ήθελαν να έρθουν στην ομάδα το κάνουν πολύ σημαντικό. Η ομάδα δυνάμωσε πάρα πολύ παίρνοντας πάρα πολύ καλούς παίκτες. Μένουν κάποια κομμάτια για να μοντάρουμε το σύνολο και να προχωρήσουμε. Ακόμα είμαστε πολύ νωρίς, αφού οι περισσότεροι παίκτες θα προστεθούν σ’ έναν μήνα και τότε θα πρέπει να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο τους ρυθμούς δουλειάς».


Από την πλευρά του, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης τόνισε: «Μια καινούργια σεζόν ξεκίνησε και πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με τα παλιότερα χρόνια. Κάνουμε μια καινούργια αρχή και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερο για τον Ολυμπιακό. Τώρα πάμε να δουλέψουμε και περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιδιά για να προχωρήσουμε μαζί» σχολίασε ο διεθνής φόργουορντ-σέντερ και συμπλήρωσε: «Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να δουλέψεις στην προετοιμασία, όταν λείπουν τόσοι πολλοί βασικοί παίκτες. Αυτό, όμως, συμβαίνει σ’ όλες τις ομάδες που έχουν πολλούς διεθνείς. Το καλό είναι ότι για μας που μείναμε πίσω θα δουλέψουμε περισσότερο σε φυσική κατάσταση και θα πάρουμε ώθηση από τους νεαρούς που μας βοηθάνε σ’ αυτό το κομμάτι της προετοιμασίας. Όταν έρθουν και τα υπόλοιπα παιδιά, θα έχουμε το χρόνο για να προετοιμαστούμε όλοι μαζί». Όσο για τον ίδιο; «Η δουλειά είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου και ό,τι ευκαιρία βρω θέλω να είμαι έτοιμος να την αξιοποιήσω. Πάνω απ’ όλα, όμως, να έχουμε όλοι την υγεία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: