ΣΙΝΕ

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ- Δεν πήγε η ομάδα στην Αγια Σοφιά!!

Μόνο ο προπονητής του ΠΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης και ο σύμβουλος της ΠΑΕ Παναγιώτης Ποικιλίδης, έκαναν την Τετάρτη το μεσημέρι την αρχικά προγραμματισμένη επίσκεψη στην Αγια Σοφία, το σύμβολο της Ορθοδοξίας στην Κωνσταντινούπολη.
Αυτό κρίθηκε προτιμότερο από τους διοικούντες την ΠΑΕ για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία λόγω της υπερβολικής κίνησης στους δρόμους της πόλης. Επίσης μετατέθηκε για την Πέμπτη το μεσημέρι η επίσκεψη στο Πέραν, όπου οι διοικούντες κλήθηκαν από τους ανθρώπους που διοικούν σήμερα τον μικρό πλέον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης, από τον οποίο ξεπήδησε το 1926 ο ΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης.


Νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα δεχτεί αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, στην οποία και θα ευχηθεί να έχει ένα καλό αποτέλεσμα στον βραδυνό επαναληπτικό της αγώνα με την Φενέρμπαχτσέ στο "Σουκρού Σαράτσογλου".

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ θα γίνει την Τετάρτη στις 8 μ.μ. στο γήπεδο, όπου την Πέμπτη θα διεξαχθεί το σημαντικό παιχνίδι, ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: