ΣΙΝΕ

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Διεκόπη η προπώληση εισιτηρίων της ΑΕΚ και... ΠΑΟ για Λεωφόρο

Σε φουλ ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες στο ΟΑΚΑ για την επιδιόρθωση του χλοοτάπητα εν όψει των αγώνων της ΑΕΚ και του ΠΑΟ
Σύσκεψη για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, της διοίκησης του ΟΑΚΑ, αλλά και της εταιρίας που τοποθέτησε τον χλοοτάπητα. Οι άνθρωποι της εταιρίας «Green Scape» ανέλαβαν την ευθύνη για την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αλλά δεσμεύτηκαν πως η κατάσταση του γηπέδου θα είναι πολύ καλύτερη μέχρι την Πέμπτη, όταν και η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Νταντί Γιουνάιτεντ για τη ρεβάνς των πλέι οφ του Europa League.

Αυτό που προέκυψε δηλαδή με βάση τα λεγόμενα της εταιρίας είναι πως το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά χωρίς προβλήματα και υπάρχει η αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει ανάλογη εικόνα με αυτή στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Τζένοα.


Οι άνθρωποι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις και δηλώνουν επίσης αισιόδοξοι πως σύντομα η κατάσταση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ θα είναι η πρέπουσα.


Στη σύσκεψη τέλος αποφασίστηκε να δοκιμαστεί εντός της ημέρας ο αγωνιστικός χώρος με παίκτες από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ, οι οποίοι θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ και θα παίξουν ποδόσφαιρο για να διαπιστωθούν οι αντοχές του χλοοτάπητα.


Σκέφτονται Λεωφόρο στον ΠΑΟ


Στον Παναθηναϊκό ήδη σκέφτονται να δώσουν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Ξάνθη την ερχόμενη Παρασκευή, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας του από πέρυσι, και δεν τίθεται θέμα διάθεσης εισιτηρίων.


Διέκοψε την προπώληση εισιτηρίων η ΑΕΚ


Αντίθετα, για την ΑΕΚ τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά, αφού ο αγώνας που έχει να δώσει είναι ευρωπαϊκός. Μάλιστα, η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους οπαδούς της ότι διεκόπη η διάθεση εισιτηρίων του αγώνα με την Νταντί στο ΟΑΚΑ.


Ο προβληματισμός που επικρατεί στην ΑΕΚ για την κάκιστη κατάσταση του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ, αλλά κυρίως η αβεβαιότητα για το αν θα είναι δυνατόν να διεξαχθεί εκεί την Πέμπτη ο αγώνας ρεβάνς με την Νταντί Γιουνάιτεντ για τα πλέι οφ του Europa League, ανάγκασε τη διοίκηση της ΠΑΕ να διακόψει τη διάθεση των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα εξής:


«Το τμήμα εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως, μέχρι να οριστικοποιηθεί ο τόπος διεξαγωγής του αγώνα AEK - Νταντί Γιουνάιτεντ, σταματάει την πώληση απλών εισιτηρίων. Μετά τη λήψη οριστικής απόφασης για την καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ ή τη διεξαγωγή του αγώνα σε άλλο γήπεδο, θα βγει νεότερη ανακοίνωση που θα ενημερώνει για το αν θα διατεθούν περαιτέρω εισιτήρια από τα ήδη πωληθέντα».


Γρύλης: «Καλύτερα να αλλάξει η έδρα»


Εξάλλου, ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΑΚΑ, Λάζαρος Γρύλης, μιλώντας στον «NovaΣπορ FΜ», δεν έκρυψε την αβεβαιότητά του για την ετοιμότητα του χλοοτάπητα μέχρι την Πέμπτη και μάλιστα δεν δίστασε να προτείνει αλλαγή έδρας των εντός έδρας αγώνων του ΠΑΟ και της ΑΕΚ:


«Δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι η αναμέτρηση της Πέμπτης θα γίνει κανονικά. Σήμερα έχουμε σύσκεψη με τους τεχνικούς, οι οποίοι έχουν αναλάβει ήδη την ευθύνη για το λαθάκι τους και εργάζονται πυρετωδώς για να το διορθώσουν. Οι ίδιοι οι τεχνικοί δεν μπορούν να μας πουν με σιγουριά αν θα είναι έτοιμο την Πέμπτη, αλλά θα μάθουμε σύντομα. Πάντως, οι ημέρες είναι λίγες και το καλύτερο για τη μελλοντική χρήση του ΟΑΚΑ θα ήταν να γίνει αλλαγή έδρας για λίγο καιρό.


» Η εταιρία αυτή είναι συμφερόντων Παναθηναϊκού. Είναι συνεργάτες τους, χρησιμοποιούνται χρόνια για το προπονητικό κέντρο της Παιανίας και αυτοί πρέπει να φροντίζουν να ποτίζεται σωστά το γήπεδο. Τον Δεκαπενταύγουστο το ΟΑΚΑ πλημμύρισε λόγω μιας μηχανικής βλάβης και αυτή τη στιγμή ποτίζεται με λάστιχα, γιατί χρειάζεται πολύ νερό, παρότι τα μπεκ λειτουργούν.


» Εμείς δεν είμαστε τεχνικοί για να ασχοληθούμε με αυτά. Το μεγάλο πρόβλημα θα είναι στον πρώτο αγώνα μετά τη συναυλία των U2 (3 Σεπτεμβρίου). Δεν θα υπάρχει χρόνος να ριζώσει το χόρτο και το ΟΑΚΑ θα είναι σε κακή κατάσταση».


Απόκης: «Γίνεται μεγάλη προσπάθεια»


Για το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει κλήθηκε να μιλήσει και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Σταδίου, Δημήτρης Απόκης, στον «NovaΣπορ FM». Μεταξύ άλλων είπε: «Η εταιρεία έχει την αποκλειστική ευθύνη για το έργο, αλλά και για την γνωμοδότηση για το αν θα γίνουν τα ματς. Εμείς από την πλευρά μας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να παρέχουμε στους ανθρώπους της εταιρείας ό,τι χρειάζονται για να λύσουν το πρόβλημα. Η εταιρεία ζήτησε να έχουμε στενή συνεργασία και θα την έχουν.


» Στόχος είναι να γίνουν τα ματς κανονικά. Δυστυχώς, εμείς δεν είχαμε ενημερωθεί για το πρόβλημα που προέκυψε με τον χλοοτάπητα. Δεν θέλω να ανοίξω πόλεμο, να κατηγορήσω την εταιρεία ή οτιδήποτε άλλο. Αυτή τη στιγμή γίνεται μεγάλη προσπάθεια για να γίνουν κανονικά τα παιχνίδια και γι΄ αυτόν τον σκοπό κινούμαστε όλοι. Δεν είμαστε εδώ για να αποδώσουμε ευθύνες, αλλά για να λύσουμε τα προβλήματα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ένα κολοσσιαίο έργο, δουλεύουν άνθρωποι νυχθημερόν για να τελειώσει το θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: