ΣΙΝΕ

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Τι έγινε στη συνάντηση Λίνεν-Μαρινάκη και η απάντηση Βαλβέρδε


Την Πέμπτη (5/8) το βράδυ, η σύζυγος του Έβαλντ Λίνεν ξεπακετάριζε τα τελευταία πράγματα που είχε φέρει από την Γερμανία. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός έχανε στο Ισραήλ από την Μακάμπι και αυτή η ήττα οδηγούσε τον Λίνεν στην πόρτα εξόδου. Ο Γερμανός τεχνικός, μετά από 53 μέρες παραμονής στους "ερυθρόλευκους" θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την πατρίδα του.

Αυτή είναι η μια πλευρά της ιστορίας του "διαζυγίου" του Λίνεν με τον Ολυμπιακό. Στην συνάντηση που είχε ο 56χρονος τεχνικός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία της ΠΑΕ, απλά επιβεβαιώθηκε αυτό που είχε αποφασιστεί από την Πέμπτη το βράδυ.

Στην κουβέντα τονίσθηκε ότι το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον Λίνεν, κάτι που και ο ίδιος είχε καταλάβει. Αυτό που είπε ο Γερμανός στον μεγαλομέτοχο είναι ότι η εικόνα του Ολυμπιακού, η πραγματική εικόνα, δεν είναι αυτή που έδειξε στο Ισραήλ. Το θέμα της αποζημίωσης δεν ήταν ποτέ πρόβλημα. Ο Λίνεν, κύριος μέχρι την τελευταία στιγμή, έλυσε το διετές συμβόλαιο με μια αποζημίωση κοντά στα 350.000 ευρώ.

Απάντηση από Βαλβέρδε
Το θέμα πλέον είναι η διάδοχη κατάσταση. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του contra.gr ο Ολυμπιακός είχε την Παρασκευή (6/8) τηλεφωνική επικοινωνία με τον μάνατζερ του Βαλβέρδε, τον Ινιάκι Ιμπάνιεθ. Οι "ερυθρόλευκοι" περιμένουν απάντηση από τον Βάσκο το Σάββατο. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος, αλλά εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις, όπως του Ράμος, αλλά και του Μανθάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: