ΣΙΝΕ

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2010

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Πάντελιτς, ακολουθεί ο Μοϊσές!

H μεταγραφική παρέλαση αστέρων στον Πειραιά συνεχίζεται! 
Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Μάρκο Πάντελιτς! Ο Σέρβος επιθετικός ήταν ο πρώτος στόχος για την ενίσχυση στην επίθεση και για τα δύο επόμενα χρόνια θα αγωνίζεται με τα «ερυθρόλευκα». Αναμένεται το Σάββατο στην Ελλάδα για να τελειώσει η μεταγραφή. 1,6 εκατ. ευρώ θα παίρνει σε ετήσια βάση.

Η ανακοίνωση:


«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την συμφωνία της για την απόκτηση του διεθνούς Σέρβου επιθετικού Μάρκο Πάντελιτς. Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας».


Οι μάνατζερ του Πάντελιτς είχαν σήμερα συνάντηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, στην οποία επήλθε συμφωνία για την μεταγραφή του 32χρονου φορ στους «ερυθρόλευκους». Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ (16 γκολ σε 25 ματς την περσινή σεζόν) θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με αποδοχές γύρω στο 1,6 εκατ. ευρώ.


Ποιος είναι
Ο Πάντελιτς, ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Ερυθρού Αστέρα, ενώ το 1992 ήρθε στην Ελλάδα και συνέχισε στα τμήματα υποδομής του Ηρακλή! Φόρεσε μάλιστα τη φανέλα του «γηραιού» σε οκτώ ματς την διετία 1995-1997 και σημείωσε 4 γκολ.
Επειτα, άρχισε η περιήγησή του ανά την Ευρώπη με πρώτο σταθμό την Παρί Σεν Ζερμέν, από την οποία πήγε δανεικός στην Λοζάνη κι ακολούθως αποκτήθηκε από την Θέλτα για να ακολουθήσουν οι Στουρμ Γκρατς, Ιβερντόν, Ομπιλιτς, Σμεντερέβο, Ερυθρός Αστέρας, Χέρτα κι Αγιαξ.
Με την Εθνική ομάδα της Σερβίας είναι διεθνής από το 2003 και μετράει 35 εμφανίσεις με 7 γκολ.
Έρχεται και ο Μοϊσές!

Το μόνο που απομένει για να σχηματιστεί το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού (με δεδομένη τη συμφωνία με τον Φουστέ, αλλά και τον Πάντελιτς) είναι ο ερχομός του Μοϊσές Ουρτάδο. Υπάρχει συμφωνία στο 1,5 εκατ. ευρώ με την Εσπανιόλ για την αγορά του Ισπανού «κόφτη», ενώ ο ίδιος θα πει -εκτός απροόπτου το «ναι» στα 750.000 ευρώ που του προσφέρονται ετησίως για τριετές συμβόλαιο.


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν επιθυμεί την απόκτηση άλλου χαφ, ακόμα και αν φύγει κάποιος ποδοσφαιριστής που να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή (πχ. Μαρέσκα).
Ο Νέμεθ

Εντός της ημέρας ο Κρίστιαν Νέμεθ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα και θα κλείσει τυπικά η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Ούγγρος θα περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ.


Υπενθυμίζεται ότι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάρει το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη από τη Λίβερπουλ έναντι 850.000 ευρώ, ενώ ο 21χρονος φορ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίξουν τις 300.000 ευρώ (+ 1.000 ευρώ το ματς). Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγγλική ομάδα έχει κρατήσει το 25% σε ενδεχόμενη πώληση του Ούγγρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: