ΣΙΝΕ

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Παναθηναϊκός-Mιλαν 0-0 Οι καλύτερες φάσεις ..(video)

Εξαιρετικός ο ΠΑΟ, 0-0 με Μίλαν (3-5 πέν.)


Εξαιρετική μπάλα έπαιξε ο Παναθηναϊκός και στο φιλικό με τη Μίλαν στο Ντιτρόιτ, που έληξε 0-0, για να χάσει τελικά η ελληνική ομάδα 5-3 στα πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τους "πράσινους", αφού πέρα από τις εννιά - δέκα χαμένες ευκαιρίες για γκολ, είχαν δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο με τον Νίνη, ενώ δεν μέτρησε ανεξήγητα καθαρό τέρμα του Γκοβού στις αρχές του β' ημιχρόνου.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στο ντεμπούτο του έδειξε να έχει καλά πατήματα και συνεργασία με τους Καντέ (που τα πήγε εξαιρετικά) και Γιούρκα Σεϊταρίδη.


Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλά στημένος και είχε συνοχή στο παιχνίδι του . Ο Σίντνεϊ Γκοβού ήταν πολύ πιο ανεβασμένος και ενεργός στις φάσεις, ενώ είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Σειταριδη στην δεξιά πτέρυγα.

Οι «πράσινοι» είχαν περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες από Μίλαν η οποία όμως είχε πιο ορθολογική κυκλοφορία. Για τους «ροσονέρι» μπήκε σαν αλλαγή στο δεύτερο μέρος ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Το πρώτο μέρος

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα από το φιλικό με την Ιντερ και στα πρώτα λεπτά απείλησε σε δύο περιπτώσεις. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια πρέσαραν πολύ δυνατά στην γραμμή του κέντρου ενώ ξεδιπλωνόντουσαν πολύ γρήγορα στην επίθεση ύστερα από κλεψίματα της μπάλας. Η συνοχή του Παναθηναϊκού έδειξε να είναι σ’ ένα ακόμα ματς σε μεγάλο βαθμό εντυπωσιακή.

Η Μίλαν σε αντίθεση με τη συμπολίτισσα της Ιντερ, φάνηκε καλά διαβασμένη στο παιχνίδι και με καλή κυκλοφορία κυρίως με τον Ζέεντορφ σταδιακά ισορρόπησε το παιχνίδι, δίχως όμως να κάνει την μεγάλη φάση. Οι «πράσινοι» αν και δεν κινδύνευσαν ιδιαίτερα, έδειξαν να έχουν ένα πρόβλημα στον κράτημα της μπάλας στον άξονα όπου υπήρχε έλλειψη υπομονής.

Το δεύτερο ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 50’ έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ο Νίνης μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Σισέ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι «πράσινοι» ήταν κατά κράτος καλύτεροι από την Μίλαν και τους ακυρώθηκε με ανεξήγητο τρόπο γκολ του Γκοβού στο 55’ αφού η μπάλα είχε περάσει πεντακαθαρά την γραμμή.

Ο Νιόπλιας πέρασε τους Βύντρα, Καραγκούνη, Ζιλμπέρτο και Μαρίνο στις θέσεις των Νίνη, Κατσουράνη, Σεϊταρίδη, Γκοβού στα μέσα του ημιχρόνου, αλλάζοντας πάντως πρόσωπα και όχι διάταξη.

Στη διαδικασία των πέναλτι, μια διαδικασία που εξέπληξε τους πάντες, αφού δεν ήταν γνωστή από πριν σε περίπτωση ισοπαλίας, οι Ιταλοί ευστόχησαν σε όλα, ενώ για τον Παναθηναϊκό μοιραίος ήταν ο Πετρόπουλος που αστόχησε στο τέταρτο πέναλτι κι ενώ η Μίλαν ήταν μπροστά στο σκορ με 4-3.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας (46' Καρνέζης), Καντέ (83' Μαυρίας), Μπουμσόνγκ (83' Ιωαννίδης), Σεϊταρίδης (63' Βύντρα), Σπυρόπουλος (72' Μπιάρσμιρ), Σιμάο (83' Σαριέγκι), Κατσουράνης (63' Ζιλμπέρτο Σίλβα), Νίνης (63' Καραγκούνης), Γκοβού (63' Μαρίνος), Λέτο (83' Δημούτσος), Σισέ (83' Πετρούπολος).


ΜΙΛΑΝ (Μάσιμο Αλέγκρι): Αμπιάτι, Γκατούζο, Ζέεντορφ (62' Στράσερ), Νέστα (62' Παπασταθόπουλος), Φλαμινί, Ζαμπρότα, Μποριέλο (72' Μπερέτα), Σίλβα (46' Μπονέρα), Μέρκελ (80' Νόβινιτς), Οντουαμάντι, Αντονίνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: