ΣΙΝΕ

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Αεράτα news


Τέλος οι καλοκαιρινές διακοπές των ποδοσφαιριστών των Γρεβενά Αεράτα, αφού ξεκίνησε στο προπονητικό κέντρο του Πόρου, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Μεγάλες αλλαγές δεν υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας, αφού από το περσινό κορμό δόθηκαν ελευθέρας στους Μπόζιαρη, Καραπά, και αφούς Δεληβού. Ευχάριστος πονοκέφαλος για το Νίκο Μπαλοδήμο αποτελεί η πληθώρα των ποδοσφαιριστών που έχει στη διάθεσή του, δύσκολη όμως η διαχείριση τους, αφού η ομάδα έχει πλέον πάνω από 30 ποδοσφαιριστές.
Ο έμπειρος τεχνικός δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση, ότι μοναδικός στόχος φέτος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα και η επάνοδος στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Ο Νίκος Μπαλοδήμος θα στηριχθεί στο έμπειρο υλικό που διαθέτει, αλλά παράλληλα δήλωσε ότι φέτος είναι η χρονιά των δεκαπεντάρηδων, που πέρυσι πήραν το βάπτισμα του πυρός στη Δ΄Εθνική και τα πήγαν περίφημα.
΄Εδρα της ομάδας φέτος θα είναι το πανέμορφο γήπεδο της Κνίδης, που διαθέτει καταπληκτικές εγκαταστάσεις. Το μόνο που λείπει είναι οι κερκίδες, αλλά οι 50 μέρες που απομένουν μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος είναι αρκετές για να κατασκευαστούν σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Βεντζίου κ. Αγνάντου.
Στον προεδρικό θώκο παραμένει ο Παναγιώτης Αποστολίδης, ίσως ο πιο επιτυχημένος ποδοσφαιρικός παράγοντας των Γρεβενών τα τελευταία χρόνια. Ο κ. Αποστολίδης δήλωσε πως θα γίνει μερική ανασύνθεση του Δ.Σ., προκειμένου να ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα οι ανάγκες του σωματείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: